comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Mersin öncesi 3 eksik

12 Eylül 2015, Cumartesi 06:20
Galatasaray'da Mersin öncesi 3 eksik

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek sarı-kırmızılılar, evinde bu sezon ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Süper Lig'de 3. hafta sonunda 4 puanla 10. sırada bulunan sarı-kırmızılılar, yarınki mücadeleden galibiyetle ayrılıp üst sıralara tırmanmanın peşinde. 

Sezonun ilk haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalan, ikinci hafta ise sahasında Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılılar, milli takım arasından önce Konya'da yaptığı Torku Konyaspor karşılaşmasını 4-1 kazandı ve moral buldu. Son haftada sergilediği performansı Mersin İdmanyurdu maçına da taşımayı hedefleyen "Cim Bom", bu sezon kendi sahasındaki ilk galibiyetini de almayı amaçlıyor.

Taraftarının da desteğiyle Mersin İdmanyurdu karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak isteyen Galatasaray, ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 15 Eylül Salı günü sahasında yapacağı Atletico Madrid maçı öncesinde moral bulmayı planlıyor.

Türk Telekom Arena'da oynanacak müsabaka saat 20.15'te başlayacak. Karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

- Üç eksik bulunuyor

Sarı-kırmızılıların, Mersin İdmanyurdu müsabakası öncesinde 3 eksik oyuncusu var.

Sakatlıkları devam eden Hamit Altıntop ile Aurelien Chedjou, Akdeniz temsilcisi karşısında forma giyemeyecek. Torku Konyaspor mücadelesinde kırmızı kart gören Lionel Carole de sahadaki yerini alamayacak. 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Chedjou'nun yerine Semih Kaya'ya, Carole'nin yerine ise Olcan Adın'a şans vermesi bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!