comScore

Galatasaray Galatasaray

Jason Denayer'den iddialı açıklamalar

09 Eylül 2015, Çarşamba 10:00
Jason Denayer'den iddialı açıklamalar

Galatasaray'ın Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer, Şampiyonlar Ligi'nde çok ciddi şanslarının olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Manchester City'den sezon sonuna kadar kiraladığı genç savunmacı Jason Denayer, açıklamalarda bulundu. Florya Metin Oktay Tesisleri'nin çok güzel ve sıcak bir ortamın olduğunu belirten Denayer, takım arkadaşlarını zamanla tanıyacağını belirtti. Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve gelenekleri olan bir camia olduğunu dile getiren Belçikalı oyuncu, sarı kırmızılılara gelmesinde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının en büyük neden olduğunun altını çizdi.

"FENERBAHÇE DERBİSİ ÇOK BÜYÜK BİR DERBİ"
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de değerlendiren 20 yaşındaki oyuncu, bu maçın çok büyük bir derbi olduğunu ve bir futbolcunun bu derbiyi bilmemesi gibi bir durumun olamayacağını ifade etti.

Sarı lacivertli oyuncu Robin van Persie hakkında ise Denayer, "Robin van Persie çok yetenekli, çok kaliteli bir oyuncu. Benim de o oyuncuya karşı oynayacak olmam bana büyük bir tecrübe katacak." diye konuştu.

"REKABETTEN ASLA KORKMUYORUM"

Takımda yaşanacak olan rekabete de değinen genç savunmacı, futbolda her zaman rekabetin olduğunu ve her pozisyonda bu rekabetin yaşanacağını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bu rekabetin olması da aslında oyuncuların iyiliğinedir. Oyuncuların daha çok gelişmesini sağlar. Ben bu rekabetten asla korkmuyorum. Bu rekabetin içerisinde olacağım. Cumartesi günü oynanacak olan maça gelecek olursak da; Bu maçla ilgili hocayla herhangi bir görüşmem olmadı.

Bu sene başarılı olmam gerek. Bu sene kötü bir sezon geçirirsem zaten hoca da benimle uzatmayı istemez. Benim şuan önceliğim iyi bir sezon geçirmek burada."

"GRUPTA ÇOK CİDDİ ŞANSIMIZ VAR"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki şansını da değerlendiren Belçikalı oyuncu, "Bence grupta çok ciddi bir şansımız var. Ancak şunu söylemem gerekir ki; Benfica, Atletico Madrid ve Astana çok önemli kulüpler. Güçlü takımlar. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. Bu grupta şansımız olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!