comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'ndan Grosskreutz açıklaması

03 Eylül 2015, Perşembe 14:21
Hamza Hamzaoğlu'ndan Grosskreutz açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz transferini gerçekleştirememesini değerlendiren Hamza Hamzaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

"Planlarımızda değişiklik yok"
TRT Spor'a konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Son dönemde çok fazla yoğunluk yaşadık. Bu yüzden bir hata yaptı arkadaşlarımız. Sorun değil. Planlarımızda bir değişiklik yok. Zaten transfer yapmayacağız diye karar vermiştik. Melo'nun gidişi planlarımızda yoktu. Ama olsun, sorun değil. Kevin'i onun yerine de almadık zaten. Biz yolumuza bakacağız.

Sanki Kevin'i almadık Şampiyonlar Ligi'nde öldük bittik diye bir algı oluştu. Yok böyle bir şey. Kevin ciddi bir sakatlık dönemi geçirdi. Bizimle idmanlara çıkacak ve Ocak ayına kadar hazır hale gelecek" ifadelerini kullandı.

"Felipe Melo kendisi gitmek istedi"

Felipe Melo ve Alex Telles transferleri hakkında da konuşan Hamzaoğlu, "Melo ve Telles kendisi gitmek istedi. Gelip söylediler, izin verdim. Gitmek isteyene dur demem" dedi.

"Şampiyonlar Ligi grubumuz kolay değil"

Devler Ligi'ndeki rakiplerini değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, "Şampiyonlar Ligi'nde grubumuz zor, kolay değil. Ama biz kendi değerlerimize sahip çıkarsak gruptan yükselebiliriz. Atletico savunmada çok iyi bir takım. Hücumda da toplu olarak hareket ediyorlar. Arda'yı kaybettiler ama hala güçlüler. Benfica'yı da küçümsüyorlar. UEFA sıralamasında 6. basamaktalar. 2 kez UEFA finali oynadılar. Öyle basit bir rakip değil. Astana da grubun sürpriz takımı. Kapalı kutu olarak görünüyorlar. Fakat zaman zaman sürpriz yapabilirler. Zor bir gruptayız ama inşallah alnımızın akıyla buradan çıkacağız" diye konuştu.

"Burak Yılmaz en yetenekli oyuncumuz"

Burak Yılmaz ile aralarında sorun olmadığını dile getiren Hamzaoğlu, "Burak bizim en yetenekli en önemli oyuncumuz. Benim onunla sorunum yok. Burak'ın daha faydalı olmasını istiyorum. Burak'ı antrenman maçında as takımdan alıp yedeğe koydum. Rakipten 3 kişiyi sakatladı. Hırslandı, mücadele etti. Sivas maçında bu yüzden yedek bıraktım. Oyuna girdi inanılmaz hırslı mücadele etti. Gol attı. Burak hep bunu yapmalı" dedi.

"Fernando Muslera'ya resmi teklif gelmedi"

Transfer döneminde adı İngiliz devleriyle anılan Fernando Muslera'ya resmi teklif gelmediğini belirten Hamzaoğlu, "Muslera'ya resmi bir teklif gelmedi. Zaten gelse de gönderecek durumda değiliz. Bizimde hedeflerimiz var. Yediği goller de önemli değil. Kaleci hata yapabilir. Muslera bizim bildiğimiz Muslera. Yine maç kazandıracak bize" şeklinde konuştu.

"Sneijder ile sözleşme uzatacağız"

Wesley Sneijder ile yola devam etmek istediklerinin altını çizen Hamzaoğlu, "Sneijder'in sözleşmesini uzatacağız. Menajerine haber verdik, gelecekler. Oturup anlaşacağız. Bizim en önemli oyuncularımızın başında geliyor. Kaptanlık görevini de Selçuk ile birlikte en iyi şekilde yapıyorlar" dedi.

Hamza Hamzaoğlu son olarak, "UEFA Kupası'nda final oynamaktansa Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16'ya kalmayı tercih ederim. Hedefimiz Devler Ligi" diyerek sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!