comScore

Galatasaray Galatasaray

Grosskreutz'un lisansında 48 saniye riski

01 Eylül 2015, Salı 16:02
Grosskreutz'un lisansında 48 saniye riski

Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray transferin son gününde 4 önemli transfer hamlesine imza atarken, Dordmund'dan transfer edilen Kevin Grosskreutz'un lisansının riske girmesi Sarı - Kırmızılı kulüpte sıkıntı yarattı. Ancak kulüp yetkilileri yaptıkları açıklamada Grosskreutz'un transferindeki tüm bürokratik işlemleri 23.55'de tamamlayıp, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'a gönderdiklerini ve Kadir Kardaş'ın bu işlemi FİFA'ya göndermesi gerektiğini belirtti. TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada da Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un transfer işlemlerini zamanında yetiştirdiğine değin açıklama yapıldı. Ancak FIFA'dan henüz transfere onay gelmemesi kafaları karıştırmış durumda.
 
Galatasaray'ın Kevin Grosskreutz'un işlemlerini 23.55'de tamamlayıp göndermesinin ardından TFF görevlilerinin de, işlemi FİFA'ya yine saat 24.00'den önce ilettikleri ancak FIFA'nın sistemindeki tıkanıklık yüzünden TFF'nin gönderdiği belgeler 00.00.48'de FIFA'ya ulaşmış oldu. Böylece takvimde 1 Eylül görünürken FIFA Kevin Grosskreutz'un transferine şimdilik onay vermedi.
 
Galatasaray Kulübü yetkililerini, TFF ile FIFA arasındaki on line hatta yaşanan bu kaosun çözülmesi için başta TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş olmak üzere FIFA ile temasa geçmeleri gerektiğini belirtiyor ve federasyonun bu durumda acil FIFA ile görüşmeleri hızlandırması gerektiğini vurguluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!