comScore

Galatasaray Galatasaray

Uğur Meleke'den Hamza Hamzaoğlu'na eleştiri

30 Ağustos 2015, Pazar 01:57
Uğur Meleke'den Hamza Hamzaoğlu'na eleştiri

Uğur Meleke, Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonundaki sitemini yersiz buldu. 

FutbolArena - Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, Torku Konyaspor maçı sonrası hem transfer, hem de Burak Yılmaz konusunda sitemkar konuşmasını Uğur Meleke yersiz buldu. Telegol programındaki yorumları:

"Dünyanın her yerinde başarılı takımların üzerinde baskı olur"
Galatasaray Avrupa'nın en iyi 32 takımı arasında. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Tabi ki Hamza Hamzaoğlu'nun üzerinde baskı olacak. Akhisar'ı çalıştırmıyorsun artık. Dünyanın her yerinde başarılı takımların üzerinde baskı var. Her başarılı takımı medya tenkit eder. Geleceğe yönelik sorular sorar, taraftar da endişe duyar. Bunlar normal. Bu baskıları kaldırmak zorundasın"

"Hamza Hamzaoğlu isim vermeli"

Hamza hoca basın toplantısında diyor ki, Galatasaray'ı aşağı çekmeye çalışıyorlar. Kim bu? Aziz Yıldırım, Fikret Orman hepsi bizi aşağı çekmeye çalışıyorlar diyor ama isim veren yok."

"Sen futbolcuyla yatıp kalkmak için para alıyorsun"

Uğur Meleke son olarak teknik direktörlerin 'Futbolcuyla yatıp kalkan biziz, siz değilsiniz" açıklamasına "Tabi sen futbolcuyla yatıp kalkacaksın. Onun için para alıyorsun. Ben de burada oturup yorum yapmak için para alıyorum. Ancak mesela Hamza Hamzaoğlu isim vermeden bizi aşağı çekmeye çalışıyorlar diyor. Kim bunlar? Kendi yöneticin mi? Basın mı? Kim? Sen eğer isim vermeden böyle ezbere, üstü kapalı konuşursan ben veya bir başkası da oturup yorum yapabilir. Çünkü belirsiz konuşuyorsun.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!