comScore

Galatasaray Galatasaray

Mehmet Demirkol kurayı FutbolArena'ya değerlendirdi

27 Ağustos 2015, Perşembe 20:32
Mehmet Demirkol kurayı FutbolArena'ya değerlendirdi

NTVSpor'un usta yorumcusu Mehmet Demirkol Galatasaray'ın kurasını FutbolArena'ya değerlendirdi.

FutbolArena Özel - Ünlü yorumcu Demirkol Galatasaray'ın çekebileceği en iyi kuralardan birini çektiğini belirterek, "Astana deplasmanı dışında çekilebilecek en iyi grup bu" dedi.

"Galatasaray Avrupa'ya daha uygun"
Galatasaray Avrupa'ya uygun futbol oynadığını belirten Demirkol, "Bunu İnter ve Real Madrid ile oynanan hazırlık maçlarında da görmüştük. Sneijder, Podolski, Burak'lı hücum hattı bu gibi büyük rakiplere karşı ortasahaya yardımcı oluyor ama ligde aynı azmi göstermiyorlar. Dolayısıyla bu rakiplere karşı oynanan futbolu görünce Galatasaray'ın Avrupa'da daha başarılı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

"Galatasaray Real Madrid ve Juventus'lu gruptan çıktı"

Benfica ve Atletico Madrid'in de zorlu takımlar olduğuna değinen Demirkol "Tabii ki bu bir Şampiyonlar Ligi kurası ancak Bayern Münih, Manchester City gibi rakipleri çekmek de olasılıklar dahilindeydi. Bu rakiplerle kıyaslayınca Galatasaray çok iyi bir kura çekti. Fakat zor bir kura bile çekse Galatasaray daha 2 sezon önce Real Madrid ve Juventus'lu gruptan çıkmış bir takım" diyerek sözlerini noktaladı. 

Hakan Şükür: "Dünyanın en iyi kurası" 

Kuradan sonra Galatasaray'ın efsane oyuncusu Hakan Şükür'ü de aradık. Galatasaray ile birçok Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Hakan Şükür kurayla ilgili olarak, "Dünyanın en iyi kurasını çektik" dedi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!