comScore

Galatasaray Galatasaray

Uğur Meleke: 'Galatasaray ezbere yönetiliyor'

25 Ağustos 2015, Salı 11:28
Uğur Meleke: 'Galatasaray ezbere yönetiliyor'

Spor yorumcusu Uğur Meleke sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu eleştirdi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'a 2-1 kaybeden Galatasaray'da eleştiri okları Hamza Hamzaoğlu'na çevrilmiş durumda.

Milliyet yazarı Uğur Meleke köşe yazısında Hamzaoğlu'na yönelik eleştirilerde bulundu. 
Uğur Meleke'nin yazısından bir bölüm;

"Türkiye'de antrenörlerin çok önemli problemlerinden biri, müsabakalara imza atma konusundaki takıntıları. Süper Kupa'da Bursa önünde klasik Yasin-Sneijder-Podolski + santrfor Burak dörtlüsüyle Galatasaray kazanmış. Sivas ve Osmanlı önünde bu hücum ayarlarıyla bu kadar oynamanın nedeni ne olabilir ki? Kazanan takıma tekrar tekrar format atmanın sebebi ne ki? Her maçta antrenör imzası mı olmalı sahi? Antrenör görünmez olursa unutulur mu? Enteresan gerçekten. Futbol dışı bir takım düşünceler etkili sanki Galatasaray'da...

Hamzaoğlu'nun tercihlerinin sadece futbolla ilgili olmadığı Rodriguez'in çıkışından da net bir biçimde anlaşılıyor: Sahanın en iyisiydi Rodriguez. Takımı öne taşıyor, istatistiklere göre hem en çok koşan, hem en çok pas arası yapan, hem de en çok isabetli pas yapan adam... Hamzaoğlu maçın başında 60'ta Melo'yu sokup Rodriguez'i çıkaracağını kafaya koymuş. Ezbere yapılmış bir hamleydi bu. Ezbere yönetilen bir takımın da kaybetmesi, çok büyük sürpriz sayılmaz bence."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!