comScore

Galatasaray Galatasaray

Rıdvan Dilmen'e göre Galatasaray'ın sorunu büyük

25 Ağustos 2015, Salı 00:20
Rıdvan Dilmen'e göre Galatasaray'ın sorunu büyük

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Osmanlıspor maçını yorumladı.  

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 2. maçtadan da 3 puanla ayrılamadı ve ligin yeni takımlarından Osmanlıspor'a 2-1 mağlup oldu. Rıdvan Dilmen'in yorumları:

"Galatasaray'da bir kaos var"
Şampiyon bir takım Galatasaray. 3 kupa aldı. Milyon euro gelirler elde edildi ama neden oyuncu alınmadı? Mesela Galatasaray'ın yedek kalecisi İsmail Çipe kim? Tanıyan var mı? Hani çocuğa da saygısızlık yapmak istemiyorum ama Muslera'ya bir şey olsa yandın. Daha bir tane kaleci alınamadı"

"Burak Yılmaz oyundan çıkmaz"


Hamza Hamzaoğlu geçen hafta Sivasspor maçında Burak Yılmaz kamçılansın diye yedek oturttum demişti. Bugün de kamçılamak için mi çıkardın? Bakın bugün sahada herkes çıkar ama Burak kalır. 2-1 mağlupsun. Baskılı oynayacaksın. Ceza sahası içinde Burak Yılmaz'a ihtiyaç olacak. Hamza Hamzaoğlu ile Burak Yılmaz arasındaki bu sürtüşme önemli bir sorun"

"Galatasaray'ın futbolcu değil yönetici transfer etmesi lazım"

Galatasaray'a bir lider lazım. Lider kim? Hamza hoca. Fakat olmuyor. Emre Çolak gider adamın ayağına basar, atılır. Melo'nun durumu malum. Sneijder hocaya tepki gösterir. Burak Yılmaz sorunu da cabası. Yani Hamza Hamzaoğlu'na bir kalkan lazım. Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak gibi biri. Takımda ciddi kaos havası, boşluk var. Hamza Hamzaoğlu tek başına idare edemiyor, kalkan lazım"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!