comScore

Galatasaray Galatasaray

Barcelona'dan Galatasaray'a transfer

24 Ağustos 2015, Pazartesi 16:30
Barcelona'dan Galatasaray'a transfer

Galatasaray Basketbol'da önemli bir yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray Kulübü'nün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Can Topsakal, Barcelona Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Brezilyalı Marcelinho Huertas ile anlaşma olasılıklarının yüksek olduğunu söyledi.

Topsakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 32 yaşında ve 1.91 metre boyundaki yıldız oyun kurucunun transferinin birkaç gün içinde netlik kazanacağını belirterek, "Huertas ile henüz anlaşma sağlanmadı ama birkaç gün içinde durumu kesinleşecek. Anlaşma umudumuz yüksek. İyi bir kadro kurduk ama Huertas'ı alabilirsek çok daha iyi olacak. Olmazsa onun yedeği olarak birisini bekletiyoruz ama amacımız Huertas'ı almak" diye konuştu.

Bu sezon hem ULEB Avrupa Kupası'nda hem de Basketbol Süper Lig'de başarılı olmak istediklerini aktaran Mehmet Can Topsakal, "Bu sezon başarılı olacağımızı düşünüyorum. Avrupa'da finale kadar gitmeyi umuyoruz. Çok zor olacağını zannetmiyorum. Kadromuz ona müsait. Güçlü bir takım kuruyoruz. Hem ULEB Avrupa Kupası'nda hem de Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olmak en büyük amacımız" ifadelerini kullandı. 

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, erkek basketbol takımı sponsorluğu konusunda yapacakları anlaşmayı yakın zamanda kamuoyuna duyuracaklarını kaydetti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!