comScore

Galatasaray Galatasaray

"Galatasaray 1 haftaya stoper transferini bitiriyor"

21 Ağustos 2015, Cuma 16:09

Galatasaray yönetimi stoper transferi konusunda girişimlerini hızlandırdı. 

FutbolArena - Galatasaray yönetimi stoper transferinde girişimlerini hızlandırdı. Hürriyet Gazetesi'nden Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük Radyospor'a önemli açıklamalarda bulundu. 

"Dante Galatasaray'a önerildi"

Dante'nin Galatasaray'a önerilidğini söyleyen Ali Naci Küçük, oyuncunun yıllık maaşının 4 milyon euro ve yaşının da ilerlemiş olması nedeniyle bu transferden vazgeçildiğini belirledi"

"1 haftaya stoper transferi bitiyor"
Galatasaray'da şu an için stoper mevkinde 4 farklı isim var. Bu futbolcuların mali durumları inceleniyor ve ona göre karar verilecek. Muhtemelen 1 hafta içerisinde stoper transferi sonuçlanmış olacak"

"Wesley Sneijder mutlu değil"
Galatasaray'da son günlerde en fazla merak edilen konu Sneijder'in sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı yönünde. Ünal Aysal döneminden bu yana Sneijder'e verilen sözlerin tutulmadığını söyleyen Ali Naci Küçük "Bir tarafta kampa geç katılan ve buna rağmen yönetimin taviz verdiği Melo örneği var. Diğer tarafta söz verildiği halde sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala hala mukavelesi uzatılmayan Wesley Sneijder. Futbolcular duygusaldır. Menajeri rahatsız. Futbolcular duygusaldır. Sneijder de bu durumdan etkileniyor" ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!