comScore

Galatasaray Galatasaray

Cüneyt Tanman: 'Burak Yılmaz'ın gitmesini sindiremem'

19 Ağustos 2015, Çarşamba 09:55
Cüneyt Tanman: 'Burak Yılmaz'ın gitmesini sindiremem'

Galatasaray eski Sportif A.Ş yöneticisi Cüneyt Tanman, Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili yorumlarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası görevinden istifa eden Cüneyt Tanman, Burak Yılmaz'ın West Ham'a gideceği iddialarını değerlendirdi.

"Burak Yılmaz'ın gitmesini sindiremem"
Bugün Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Tanman, "Burak, Galatasaray'ın hücumdaki en önemli gücü. Transfer yapılmadığı takdirde Burak'sız bir forvet hattı düşünemiyorum. Yollanması düşünülüyorsa veya gitmesiyle ilgili somut bir teklif varsa, bu ancak yerine konabilecek etkili bir forvetle mümkün olmalıdır. Burak'ın gitmesini açıkçası içime sindiremem. Sadece Galatasaray'ın değil, A Milli Takım'ın da şu anda gözbebeğidir." dedi.

"Galatasaray'ın transfere ihtiyacı var"

Sarı kırmızılı ekibin özellikle savunmaya ve hücuma transfer yapması gerektiğini dile getiren Cüneyt Tanman, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da izleyince ‘Transfere ihtiyaç yok' demek mümkün değil. Sadece lig söz konusu olsa bu kadronun hiçbir takımdan eksiği yok. Ancak Şampiyonlar Ligi devreye girdiğinde daha önce de söylediğim gibi transfere ihtiyaç var. Özellikle defansa takviye yapılmalı. Melo'nun gelmesi orta alanda rahatlık sağlayacaktır. Şu anda orta sahaya takviye gerekmeyebilir ancak forvete takviye yapılırsa iyi olur" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!