comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak Yılmaz Madrid'e neden götürülmedi? Kulüp doktorundan açıklama

17 Ağustos 2015, Pazartesi 19:40
Burak Yılmaz Madrid'e neden götürülmedi? Kulüp doktorundan açıklama

Galatasaray Kulüp Doktorou Yener İnce, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop'un sağlık durumu ile ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Futbol A Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ile Aurelien Chedjou'yu riske etmemek için Madrid'e götürmediklerini, Semih Kaya'nın ise birkaç gün içinde tamamen iyileşeceğini söyledii

Medicana Sivasspor maçında sakatlanan Burak Yılmaz'ın omzunda çıkık olduğunu belirten İnce, şunları kaydetti:

"Burak'ın maç esnasında ciddi bir sakatlığı oldu. Omzundaki iki eklemden bir tanesinde ufak bir çıkık oluştu. Burak, saha içerisindeki müdahalesinin ardından devam edebildi. Takiben daha sonraki idmanlara da özel bir bandajla çıktı. Bu bir hazırlık maçı, o yüzden de oyuncuyu riske etmek istemediğimizden Hamza hocadan rica ettik. Çünkü ağrıları olacaktır. En azından bu şansımızı puan maçlarında kullanmamızın gerektiğini konuştuk. Sağolsun o da bizi kırmadı, Burak'ı İspanya'ya götürmedi."

Chedjou'nun topuğunda ağrı bulunduğunu dile getiren Yener İnce, "Chedjou'nun iğnelerini ayarladık. 3 günlük zamanımız vardı, burayı planlamıştık. Real Madrid maçı gelince onun için de Hamza hocadan rica ettik. Çünkü önemli maçlarımız var, bunun bir hazırlık maçı olması nedeniyle hakkımızı burada kullanalım istedik. Chedjou'ya da özel bir tedavi yaptık, İstanbul'da bıraktık" ifadelerini kullandı.

İnce, Semih Kaya'nın birkaç gün içinde takıma döneceğini bildirerek, "Semih, önümüzdeki iki üç gün içerisinde tam anlamıyla dönmüş olacak. Sinan'da ciddi yol aldık, o da iyi durumda. Saha içi topla çalışmalara başladık" diye konuştu.

Menisküs ameliyatı olan Hamit Altıntop'un beklenenden hızlı düzeldiğini vurgulayan sarı-kırmızılı takımın doktoru, "Hamit bizi şaşırtacak kadar hızlı gidiyor. Onunla da saha içi çalışmalara başladık. Onun dışında da takımda bir sıkıntımız yok" şeklinde görüş belirtti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!