comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray eski yöneticisinden eleştiri! 'Vizyonları yok"

14 Ağustos 2015, Cuma 16:42
Galatasaray eski yöneticisinden eleştiri! 'Vizyonları yok

Galatasaray eski yöneticisi Ahmet Özdoğan mevcut yönetimi vizyonsuzlukla eleştirdi. 

FutbolArena - Galatasaray'ın eski yöneticisi ve son seçimde başkan adaylarından olan Pr. Doktor Ahmet Özdoğan, mevcut yönetimi vizyonsuzlukla eleştirdi. Radyospor'a konuşan Ahmet Özdoğan şunları söyledi:

"Yönetimin vizyonu yok"
Galatasaray yönetimi sadece Süper Lig'i hedef olarak belirlemiş. Bu kadro nasılsa ligde şampiyon olur. Galatasaray'ın artık başka bir vizyona geçmesi lazım. Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ve Bayern Münih gibi takımlarla rekabet etmesi gerekiyor"

"Transfer yapılmamasını anlayamıyorum"

Yönetimin Finansal Fair play yüzünden transfer yapmamasını anlayamıyorum. İyi bir çalışma yöntemiyle bu konu halledilir. Ayrıca şunu söylüyorum, Galatasaray proje olarak Dünya'da her futbolcuyu alabilir"

"Galatasaray'ın 1 yıllık geliri 162 milyon euro"

Galatasaray'ın yıllık geliri 162 milyon euro. Bakın bu ciddi bir rakam. Atletico Madrid'in ise 168 milyon euro. Ancak Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde derece yapıyor. Peki ya Galatasaray? İşte o vizyon yok yönetimde. Halbuki bu vizyon hedeflense kulübün yıllık geliri 250 milyon euro'lara kadar çıkabilir. Dolayısıyla Juventus gibi takımların seviyesine gelirsin"

"Galatasaray ligde şampiyon olur"

Galatasaray'ın bu kadrosu ligde şampiyon olur. Başka takımlar şunu almış, bunu almış önemli değil. Ben onu dikkate almıyorum. Fakat artık yönetimin başka vizyona geçmesi lazım"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!