comScore

Galatasaray Galatasaray

Sivasspor-Galatasaray maçı ne zaman?

13 Ağustos 2015, Perşembe 09:34
Sivasspor-Galatasaray maçı ne zaman?

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray sezonun ilk maçında Sivasspor ile karşılaşacak.

FutbolArena - Geçen yılı 3 kupayla tamamlayan Galatasaray 2015-2016 Hasan Doğan sezonunun ilk haftasında Medicana Sivasspor ile deplasmanda mücadele edecek.

Sivasspor - Galatasaray maçı ne zaman?
Sarı kırmızılı ekip ligin ilk maçında 15 Ağustos Cumartesi günü Sivasspor'un karşısına çıkacak. Galatasaray bu maçın hazırlıklarını sürdürürken sakatlığı bulunan Semih Kaya'nın salonda kuvvet çalışmaları yaptı bildirildi. Yine dizinden sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un da takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

Sivasspor - Galatasaray maçı hangi kanalda?

2015-2016 Hasan Doğan sezonu da Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Medical Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele de saat 22.00'de başlayacak.

Sivas - Galatasaray maçı biletleri 

15 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Sivas Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu. Sivas Atatürk Stadı'nda oynanacak maçta ev sahibi ekibin geçen sezondan kalma tribün kapatma cezası nedeniyle o maçta Maraton tribününde yer alan taraftarlar bu maça açılnmayacak. Fakat yeni Passolig kartı sahipleri ve diğer seyirciler istedikleri yerden maçı izleyebilecek.  Sivasspor'un Galatasaray maçında uygulayacağı bilet fiyatları ise şu şekilde;

VIP (A-B) : 95 TL
MARATON (A-B-C-D) : 70 TL
KALE ARKASI HAVUZ (A-B-C-D) : 37 TL
KALE ARKASI GAR (A-B-C-D) : 37 TL
MİSAFİR TAKIM (KALE ARKASI) : 37 TL

Sivasspor - Galatasaray rekabeti

Galatasaray bugüne kadar Sivasspor ile 25 kez karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar bu maçlarda 15 kez rakibini mağlup ederken, 5 maç berabere bitti. Sivasspor ise güçlü rakibi karşısında 5 kez sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. 

İki takım arasında oynanan son 10 maçta Galatasaray 7 kez kazanırken, Sivasspor 3 maçta galip geldi.

Cimbom bugüne kadar oynanan 25 maçta 48 gol atarken kalesinde 27 gol gördü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!