comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu'ndan Ozan Tufan için FLAŞ açıklama

12 Ağustos 2015, Çarşamba 11:11
Hamza Hamzaoğlu'ndan Ozan Tufan için FLAŞ açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ozan Tufan hakkında flaş bir açıklama yaptı.

FutbolArena - Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Florya'da basın mesnsuplarının sorulaırnı yanıtlayan başarılı teknik adam Ozan Tufan konusunda çok net konuştu.

Galatasaray'ın Ozan Tufan transferinde son durum
Bursaspor'un başarılı futbolcusu için teklif yaptıklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Başkanlar düzeyinde görüşmelerimiz sürüyor. Makul ücretler olursa takas karşılığında da bu transferi yapabiliriz. Fakat yüksek ücretler istenirse bu transferi istemem" dedi.

Galatasaray stoper alacak mı?

Stoper konusunda sayıca yeterli olduklarını belirten genç teknik adam, "Stoper olarak kadromuz sayısal olarak yeterli. Fakat sakatlıkları düşündüğümüzde 1 tane bulabilirse transfer yaparız. Olmazsa takım içerisinden bir oyuncu yaratırız" ifadelerini kullandı.

Felipe Melo ayrılacak mı?

Hamza Hamzaoğlu takımdan ayrılmak isteyen Melo'nun kararını Cuma günü vereceğini ifade ederek, "Melo kararını Cuma günü verecek. Takımdan ayrılmak istiyor. Biz de ona saygı duyuyoruz. Gidecek gözüyle bakıyoruz. Fakat kalırsa yeni bir oyuncu kazanmış gibi olacağız" diye konuştu.

Oumar Niasse transfer edilecek mi?

Niasse ile daha önceden çalıştığını ve bildiği bir oyuncu olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Niasse için görüşmelerimiz var. İstediğimiz bir oyuncu. Bize katkı sağlayabilir. Fakat henüz net bir karar vermedik. Başka oyuncularla da ilgileniyoruz" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!