comScore

Galatasaray Galatasaray

Sergen Yalçın: Kazanmak için sahaya çıkacağız'

10 Ağustos 2015, Pazartesi 19:50
Sergen Yalçın: Kazanmak için sahaya çıkacağız'

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray maçıyla ilgili konuştu.

FutbolArena - Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kazanarak morallerndiğini belirterek, "Galatasaray'ın iyi kadrosu var ve zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Evimizde oynuyoruz ve sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Yalçın, "Hazırlık maçlarında çok başarılı olamadık. Bunun birçok sebebi var, sürekli antrenman yaptığımız için oyuncularımız yorgundu. Belirli bir seviyenin üzerindeki iyi takımlarla oynadık. Zaman zaman bu maçların belirli bölümlerinde çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

"Transferde uğraş veriyoruz"

Transfer çalışmalarından bazı sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayan genç çalıştırıcı "Yabancı oyuncu konusunda biraz sıkıntı yaşadık. Almamız gereken en az iki tane yabancı oyuncu var, maalesef şu anda onları takıma katamadık. Transferin bitmesine uzun bir süre var, uğraşıyoruz. Hem bütçeye, hem bize uygun oyuncu bulmak biraz zor. Uzun zamandır uğraşıyoruz ama henüz bir çözüm sağlayamadık, inşallah sağlarız." dedi.

Öte yandan Medicana Sivasspor'da omzunda sakatlığı bulunan Ziya Erdal takımdan ayrı olarak çalıştı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!