comScore

Galatasaray Galatasaray

Cüneyt Tanman görevi bırakıyor

07 Ağustos 2015, Cuma 10:38
Cüneyt Tanman görevi bırakıyor

Galatasaray'ın efsane kaptanı, atama ile geldiği görevi bırakıyor.

Galatasaray'da yetkileri alınınca “Ben yancı olmam” diyerek çıkışta bulunan Cüneyt Tanman, Sportif A.Ş'deki görevinden istifa etme kararı aldı.

Tanman, kendisinin yerine Başkan Dursun Özbek'in yönetici olmayan kardeşi Mehmet Özbek'in kampa gitmesi istenince tepki göstermişti.
Sportif A.Ş'de atama ile geldiği görevi bırakacak olan efsane kaptan Tanman, kongre üyelerinin oylarıyla seçildiği kulüp yönetim kurulu üyeliğini ise devam ettirecek. Tanman'ın, A.Ş'deki yerine, yönetim toplantılarına girebilmesi ve daha fazla tanınabilmesi amacıyla, Mehmet Özbek'i uygun isim olarak görüyor. Başkan Dursun Özbek'in boşalan koltuk için bu tür bir hamle yapıp yapmayacağı merak ediliyor.
 
“ÖZGÜR HİSSETTİĞİM BUGÜN'DE YAZACAĞIM”
 
Cüneyt Tanman hakkındaki spekülasyonları bitirme ve futbol kamuoyunu bilgilendirme amaçlı şu açıklamayı yaptı: Galatasaray'daki futbol sorumluluğum ve bu görevi bıraktığım dönem içinde bana dair çarpıtılan veya hiç ağzımdan çıkmayan birçok ifade yazıldı. Bilgi kirliliğinin son bulması için önceki kurumlarım BUGÜN Gazetesi ve D Smart'ta olmaya devam edeceğim. Kendimi bu platformlarda daha özgür hissediyorum ve bilgi kirliliğinin bitmesini arzu ediyorum.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!