comScore

Galatasaray Galatasaray

Arda: 'G.Saray'a dönmeyi düşünmedim'

07 Ağustos 2015, Cuma 00:20
Arda: 'G.Saray'a dönmeyi düşünmedim'

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, Barcelona'da oynamayacağı süre zarfında Galatasaray'a dönmeyi düşünmediğini söyledi.

Lassa desteği ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyeleri tarafından belirlenen 'Lassa Yılın En Sağlamları' ödülleri sahiplerini buldu. Törende Arda Turan'a yılın en iyi transfer ödülü verildi. Ödül sonrası konuşma yapan yıldız futbolcu, "Beni sizler ayakta tutuyorsunuz. Birazcık yaramaz bir çocuk olsam da sizleri çok seviyorum. Menajerim gerçekten büyük bir iş yaptı. Beni Barcelona'ya gönderdi. Sadece şöyle bir durum var. Kimseyle paylaşamıyorduk özel durumlardan dolayı. Ama biz kontratı imzalayıp faks yoluyla geriye gönderdiğimizde sayın avukatımız dedi ki, 'Arda şu kontratı bir kontrol edeyim'. Bende dedim ki,'Şaka mı yapıyorsun at şu imzayı' transfer dönemiyle alakalı gerçekten hiçbir şey bilmiyordum. Menajerim gizli tuttu birazda. O prosedüre uyarken her gün 30 defa arıyordum." diyerek salondakileri güldürdü.

"KİMSE BENİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL AMA SAYGI DUYMAYI ÖĞRENECEK"
Gerçek hayatta amacının asla para olmadığını da kaydeden Arda Turan, "Beni sahada asıl Arda yapan kardeşlerimin sevgisi. Şuan dünyanın en büyük kulübüne gittim. Ama dünyanın en büyük kulübüne giderken yine bir başka dünyanın en büyük kulübünden birşeyler alarak gittim. Hakettiğim bir başarıyı kazandığımı düşünüyorum. Ne olursa olsun insanlar beni sevmeyebilirler ama saygı duymayı öğrenecekler." dedi.

Barcelona'da oynamayacağı süre zarfında Galatasaray'a dönmeyi düşünmediğini de dile getiren milli futbolcu, "Hiçbir zaman dönmekle alakalı bir şey düşünmedim. Bunun olması zaten kulübümün isteği doğrultusunda olur. Düşünsenize ilk 6 ayda Galatasaray'a geldiğimde, bu kontrat şartlarıyla Galatasaray'a ne verebilirim ki. Bence bana verilebilecek o para alt yapıya yatırılsa ya da başka bir yerde kullanılsa daha faydalı ve daha hayırlı olur. Böyle geçiyor kalbimden. Açıkçası kalbimden geçen düşünce buydu. Benim hayalim Barcelonay'ı yaşamak. 6 ay oynayamamak zor bir şey. Ama Barcelona'ya transfer olmak bana yetiyor." dedi.

Forma numarası ile alakalı ise Arda, "Forma numaram ile alakalı bir talebim ve konuşmam olmadı. Benim için önemli olan Barcelona forması. Hayatım boyunca milli takımda giydiğim 14 numara haricinde giydiğim formayı kendi isteğim ile giymedim. Formalar bana verildi. Hakettim ve çalışarak kazandım. Burada 10 numara ile ilgili bir talebim yok (gülüyor). Öte yandan bide takımda ki her arkadaşım ile çok iyi anlaşıyorum. Beni çok iyi karşıladılar. Herkes sahaya çıkacağım o ilk gün için beni motive ediyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Arda Turan, tören sonrasında Lassa ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Arda, 2 yıl boyunca Lassa'nın uluslararası marka elçisi oldu. CİHAN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!