comScore

Galatasaray Galatasaray

Ergun Gürsoy'dan Ibrahimovic açıklaması

05 Ağustos 2015, Çarşamba 15:53
Ergun Gürsoy'dan Ibrahimovic açıklaması

Galatasaray Eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Galatasaray'ın Ibrahimovic'i kendi imkanlarıyla almasının mümkün olmadığını ve Cem Uzan iddialarının da yalan olduğunu söyledi. 

FutbolArena - Galatasaray Eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Galatasaray'ın mali gücü doğrultusunda 2-3 oyuncu aldığını ve gücünün üstünde transfer yaptığını söylerken, Ibrahimovic transferinin de çok zor olduğunu dile getirdi. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Ergun Gürsoy şunları söyledi:
"Galatasaray bana göre kendine lazım olan 2-3 tane adam aldı. Gücünün üstünde transfer yaptı. Ibrahimovic'e gelirsek, o iş zor. Kulübün kendi imkanlarıyla alması zor. Ancak işte Ülker gibi böyle sponsor ya da iş adamları ortaya çıkar, belki. Tabi ki böyle oyuncuları ben de isterim. Ibrahimovic'i Fenerbahçe bile alsa benim hoşuma gider. Cem Uzan iddiaları ise palavra. Kandırmayın milleti. Hem ayrıca dediğim gibi alınabilecek oyuncular transfer edildi. Podolski geldi. Geçen yıl Podolski, Galatasaray'a gelecek dense kim inanırdı. Şu anda mesela ben olsam forvet yerine stoper transferi düşünürdüm ama demek ki kulübün imkanı bu kadar"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!