comScore

Galatasaray Galatasaray

Kayserispor, Galatasaray'dan 3 futbolcu istedi

20 Temmuz 2015, Pazartesi 19:50
Kayserispor, Galatasaray'dan 3 futbolcu istedi

Kayserispor, Galatasaray'dan Danny, Furkan Özçal ve Sinan Gümüş'ü istiyor 

Kayserispor, son şampiyon Galatasaray'ın 3 futbolcusuna kancayı taktı. Kadrosuna birbirinden önemli oyuncuları katmayı planlayan Kayserispor'da Başkan Recep Mamur, Galatasaray'ın kapısını çaldı.
 
1'e 3 istiyoruz
 
Kaleci Hakan Arıkan ile ilgilenen Galatasaray'a yeşil ışık yakan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, bu oyuncunun bonservis ücretini istemeyecek. Ancak Hakan Arıkan'ın transferi karşılığında 3 futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Başkan Mamur, daha önce Karabükspor'da kiralık olarak oynayan Furkan Özçal'ı isterken stoper oyuncu Dany'i de almak niyetinde. Mamur'un en önemli isteği ise Sinan Gümüş. Son şampiyonun parlayan yıldızı olan Sinan Gümüş'ü 1 yıllığına kiralamak isteyen Başkan Mamur, bu üç transferi de en kısa sürede bitirmek istiyor.
 
Mamur'dan mesaj
 
Kayserispor'un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade eden Başkan Mamur, "Birçok önemli futbolcumuz takımdan ayrıldı. Az sayıda futbolcumuz vardı. Önce teknik direktör sorununu çözdük ardından da transfer çalışmalarına hız verdik. Sıkıntılar elbette var. Ancak herşeye rağmen Kayserispor'u başarıya taşımak için çabalıyoruz. Taraftarımızın gönlü rahat olsun. İnşallah kısa sürede takımımızı oluşturacağız. Önemli transferler yapmak istiyoruz. Ancak bütçemiz sınırlarında hareket edeceğiz" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!