comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamdi Yasaman: 'Panik halindeyiz'

11 Temmuz 2015, Cumartesi 09:28
Hamdi Yasaman: 'Panik halindeyiz'

Galatasaray'ın eski ikinci Başkanı Hamdi Yasaman, Sarı-Kırmızılı kulübün bugün yapacağı kongre öncesi hem uyarılarda bulundu hem de eleştirdi.

Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin transfer politikası bulunmadığını iddia eden Hamdi Yasaman, “Transfer teşkilatımız yok ve panik halindeyiz. 40 kişilik futbolcu topluluğunu 28'e indirmemiz lazım. Bu oyuncuların pazarlanması gerekiyor ama ekip yok. Yeni oyuncular alındı. Bir sürü oyuncu elimizde kaldı. Tecrübesizliktir bu tamamen. Başkan Dursun Özbek, Avrupa'da sözleşmeler haziran sonuna kadar diyor. Bonservisleri belli değil. Bu tamamen yanlış. Sözleşmeler 31 Mayıs'ta biter. Sezon uzarsa o oranda uzar.” dedi.
 
Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım kurduğunu belirten eski yönetici, “Baş etmek mümkün değil. Birinci el adam alıyor, biz ikinci el alıyoruz. Podolski iyi mi çıkacak kötü mü? Arsenal kiralamış, Inter göndermiş, Arsenal istememiş bu adamı. Podolski tamamen şans. Form grafiği iyi değil. Kümede kalma mücadelesi veren takım gibiyiz. Şampiyonluk hedefleyen takımın böyle bir transfer politikası olamaz. Tam bir panik halindeyiz. Sabri ve Hamza hocayla yapılan sözleşmeler acemice. Başkanın bile 7 aylık bir tecrübesi var. Transfer tam bir fiyasko.” diye konuştu. Bu arada geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergileyemeyen Tarık Çamdal, önümüzdeki futbol döneminde formayı kapacağını ve kimseye vermeyeceğini iddia etti.
 
Galatasaray'a Çek rakip Jihlava
 
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar bugün saat 20.30'da ilk hazırlık maçına çıkıp şu ana kadar yaptıklarını test edecek. Aslan, Steyr Stadı'nda Çek Cumhuriyeti 1. lig takımlarından Jihlava ile karşılaşacak. Geçtiğimiz sezonu kendi liginde 10. kapatan Çek takımına karşı kampa dün katılan milli futbolculara forma verilmeyecek. Ayrıca yönetim, transferde tekrar Mario Gomez defterini açtı. Fiorentinalı yöneticilerin Sarı-Kırmızılıları davet ettiği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!