comScore

Galatasaray Galatasaray

Belçika basınına göre Galatasaray Meunier'in peşinde

06 Temmuz 2015, Pazartesi 01:53
Belçika basınına göre Galatasaray Meunier'in peşinde

Belçika basınında çıkan iddialara göre Galatasaray Brugge'un genç sağ beki Meunier'i istiyor. 

FutbolArena Dış Haberler -  Galatasaray sol bekine Telles'i aldığından bu yana sağ beke de onu dengeleyecek defansif bir oyuncu almak için çabaladı. Mancini dönemin yabancı kuralının da zorlamasıyla alınan Salih ve Veysel bekleneni veremeyince affedilen Sabri formayı iki oyuncudan da kaptı. Fakat hücuma çıkmayı çok severken geri dönüşlerde sorun yaşayan Sabri'nin oynamasıyla da Telles'in hücum etkinliği bir hayli azalmaya başladı. 

Bunu fark eden teknik direktörlerden bir diğeri de Hamza Hamzaoğlu. Başarılı teknik adamın hem sağbek hem de stoper oynayabilen bir oyuncu aradığı uzun zamandır kulislerde konuşuluyordu. Hatta Florya'ya yakın gazeteciler hocanın Dany'i sağ bek olarak deneyeceğini de ifade etmişlerdi. 
İşte bu bilgiler ışında Belçika basınında Footgoal internet sitesinde çıkan bu haber dikkatleri üzerine çekti. 1.90'lık boyuyla savunmaya da oldukça yardımcı olabilecek genç bir oyuncu olan Meunier Galatasaray'ın Salih ve Veysel'de arayıp bulamadığı kaliteye sahip olabilir. 

Öte yandan Galatasaray'ın iskelet kadrosunun oldukça yaşlı olması, teknik heyetin böyle genç bir isme yönetme ihtimalini de arttırıyor. 

Peki Thomas Meunier kimdir? 

Değeri 6 milyon Euro olarak gösterilen oyuncu 19 yaşından bu yana Brugge'ün ilk 11 oyuncusu. Her sezon ortalama 30-40 arası maça çıkan oldukça istikrarlı bir bek. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!