comScore

Galatasaray Galatasaray

'Melo, Galatasaray'da kalacak'

26 Haziran 2015, Cuma 17:25
'Melo, Galatasaray'da kalacak'

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Melo'nun Türkiye'ye bir daha dönmeyeceği iddiası sonrasında oyuncunun menajeri Jose Rodriguez açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı kulüple 1 yıl mukavelesi olan Melo'nun, önceki gün Florya'yı arayarak 1 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılmayacağını söylediği iddia edilmişti.
 
Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İtalya'nın Inter kulübüne transferi konuşulan başarılı futbolcu hakkındaki iddiaları Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklamalarda bulunarak yanıtlayan İspanyol menajer Jose Rodriguez, "Melo Galatasaray'da kalacak" dedi
 
Melo'nun İstanbul'a gelmeyeceği iddiaları hakkında yorumda bulunan Rodriguez, "Melo'nun Galatasaray'dan ayrılacağını söylemek yanlış olur, devam edecek ve Galatasaray'da kalacak" ifadesini kullandı
 
"Galatasaray Inter'i reddetti"

İspanyol menajer, oyuncusu için Inter'le görüştüğünü de ifade ederken, Galatasaray'ın ise bu teklifi reddettiğini söyledi.  Rodriguez "İddia  edildiği gibi Inter'in teklifi olduğu bir gerçek. Ben de bu teklifi Galatasaraylı yöneticilere ilettim ama onlar Inter'den gelen teklifi reddettiler" diye konuştu.
 
Sözleşme uzatılma planı yok!

Önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği ve sözleşme uzatmak için sarı kırmızılı kulüple masaya oturacakları hakkındaki iddiaya da yanıt veren Rodriguez, "Şu anda böyle bir planlama görünmüyor" diyerek, Melo ile sözleşme uzatma hakkında da Galatasaray'ın talebi olmadığı sinyalini verdi.
 
Sevilla'dan da Melo açıklaması geldi!

Öte yandan Sevilla Sportif Direktörü Monchi yaptığı açıklamada Brezilyalı Felipe Melo'nun gündemlerinde olmadığını söyledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!