comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Melo'ya; 'Kontratını uzatmayacağız'

26 Haziran 2015, Cuma 09:47
Galatasaray'da Melo'ya; 'Kontratını uzatmayacağız'

Melo'nun Inter ve Katar kulüplerini bahane gösterip yeni kontrat istemesi karşısında Galatasaray dik durdu.

Sezonun son haftalarında başlayan ve Felipe Melo kaynaklı krizde yönetim ise ‘sağlam duruş' sergiledi...
 
31 yaşındaki oyuncu, kontratının bitmesine 1 yıl kala takımdan ayrılmak istediğinin sinyallerini verirken kalmak için ise yeni bir sözleşme talep etti. Sneijder'in kontratının uzatılacağı haberleri sonrasında kendisine bir teklif gelmemesi ile birlikte harekete geçen Melo, yönetime haber yollarken sarı-kırmızılılar ise bunu duymazdan geldi. 
 
Menajeri aracılığı ile İtalyan basınını kullanan ve sürekli teklifler geldiği haberlerini dilden dile dolaştıran Melo, G.Saray'daki kontratının ise aynı şartlarda devam etmesini istiyor.
 
Fakat 31 yaşına gelen oyuncu ile 3 sezonluk sözleşme yapmayı düşünmeyen yönetim ise sonunda Brezilyalı oyuncuya rest çekti. Kontratı gereği son yıl alacağı olan 3.1 milyon Euro'yu getirmesi halinde serbest kalacak olan Melo'ya yönetim de bu taktiği önerip beklemeye geçti. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin istediği oyuncu G.Saray'da aldığı yıllık 3.1 milyon Euro ve maç başı 25 bin Euro ücreti İtalyan ekibinde bulamayınca kalmak için harekete geçse de yeni sözleşme sürdürdü.
 
SEZON SONU GÖRÜŞELİM!
 
Hamza Hamzaoğlu'nun da Melo ile yola devam etmek istememesi nedeniyle yönetimin de eli güçlenirken Sambacı'ya menajeri aracılığı ile net bir mesaj verildi: 
 
“Kontratını uzatmayacağız. Şu anda böyle bir düşüncemiz yok. Ayrılmak istiyorsanız 3.1 milyon Euro bonservis bedeli getirmeniz yeterli. Aksi halde Melo bizim 1 yıl daha sözleşmeli oyuncumuz, bir sezon daha G.Saray forması giyer ve ardından yeniden görüşebiliriz. Şu anda sözleşme uzatmak gibi bir planımız yok.”
 
Bu sözlerin ardından ise Melo ve menajeri yeni bir planlama yapmak zorunda kaldı... Inter ile görüşmelere hız verirken Katar kulüpleri de kenarda bekletiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!