comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da transfer çıkmazı

25 Haziran 2015, Perşembe 09:36
Galatasaray'da transfer çıkmazı

Talip olduğu, peşine düştüğü tüm isimlerde sorun yaşayan, siftah yapamayan Galatasaray; Aatıf ve Aydın Yılmaz kararından tepki nedeniyle geri adım attı!..

Sekiz ay önce ilk görüşmeyi yaptığı Gignac'ı, Meksika ekibi Tigres'e kaptıran Cimbom, Niasse için de Lokomotiv Moskova'nın yüksek bonservis talebi nedeniyle beklemeye geçti. İşte Podolski'den Valbuena'ya ve yönetim katına kadar uzanan sıkıntılar...
 
Üç yıldır her transfer döneminde Galatasaray'a geleceği iddia edilen Podolski, yarım sezon kiralık oynadığı Inter'den Mancini'yi eleştirerek Arsenal'e döndü. Alman forvet, Bild'e verdiği röportajda Galatasaray'ın adını bile anmazken hazırlık kampında Arsenal formasıyla yeni sezon için çok çalışacağını ifade etti.
 
VALBUENA: "KALIYORUM"
 
Fransızların iddiasına göre G.Saray, D.Moskova'dan Valbuena'nın peşine düştü. Sağ kanatta, forvet arkasında oynayabilen ve asist gücüyle dikkat çeken Valbuena için L'Equipe Gazetesi "G.Saray onu istiyor" manşeti atarken bu sezon Avrupa kupalarına katılamayacak Rus ekibi, "Valbuena bize 'Kalıyorum' dedi" diye transferi yalanladı.
 
NAKİT YERİNE FUTBOLCU
 
G.Saray'da iken devre arası transferlerle borcun katlanmasına sebep olan Mancini, Melo için sarı-kırmızılı takıma nakit yerine gözden çıkardığı oyunculardan birinin verilmesini istedi. Taider, Obi, Donkor, Nagatomo, Dodo ve Juan Jesus'un olduğu listeyi Inter yönetimine veren Mancini, Melo'yu ikna etmişti.
 
AATIF ASKIDA, AYDIN İPTAL
 
Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisi nedeniyle Sivasspor'dan Aatif transferini askıya alan, Aydın Yılmaz ile kontrat uzatma planını çöpe atan Galatasaray yönetimi, şimdi de Hamza Hamzaoğlu'nun eski talebesi Niasse için yükselen protestolar karşısında girdiği çıkmaz sokaktan çıkmaya çalışıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!