comScore

Galatasaray Galatasaray

Maden şehidinin oğlundan Galatasaray'a kupa

22 Haziran 2015, Pazartesi 09:09
Maden şehidinin oğlundan Galatasaray'a kupa

Ermenek'teki faciada hayatını kaybeden maden işçisi Mehmet Özcan'ın oğlu Ömer Asaf, su testisinden hazırladığı şampiyonluk kupasını taraftarı olduğu Galatasaray'a vermek istiyor...

28 Ekim 2014 tarihinde Karaman'ın Ermenek ilçesinde tüm Türkiye'yi yasa boğan bir facia gerçekleşmişti. Mayıs 2014'teki Soma felaketinin izleri hala silinmemişken yaşanan maden kazasında 18 işçi hayatını kaybetmişti.
 
İşçilerden birinin adı Mehmet Özcan'dı. Özcan göçük altındayken oğlu Ömer Asaf'ın sözleri herkesi ağlatmıştı. Minik Ömer, “Babam fanatik Galatasaraylı. Maç var derseniz madenden çıkar” demişti. Ömer, babasının olmadığı ilk “Babalar Günü”nü dün mezarlıkta kutladı.
 
Mezarlığa her gittiğinde babasını öptüğünü ve dua ettiğini belirten Ömer Asaf, en büyük arzusunu da dile getirdi. Ömer, “Babam acıkmasın diye her gün dualar okuyorum. Babam bal yiyor, sonra da acıkmıyor. Karnı tok oluyor. Babamı çok özlüyorum ve sevinmesi için dua ediyorum. Şimdi tek bir isteğim var. Bizi hiç yalnız bırakmayan Galatasaray camiasına, teyzemin yardımıyla su testisinden hazırladığım şampiyonluk kupasını armağan etmek istiyorum.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!