Paderborn'un ligden düşmesi nedeniyle transfer olma ihtimali yüksek olan gurbetçi futbolcu Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.
Türkiye'den teklif gelmesi halinde değerlendireceğini dile getiren 25 yaşındaki futbolcu, "Ben ve ailem Beşiktaşlı. Fakat Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif gelirse seve seve gitmek isterim. Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini biliyorum. Galatasaray'la ilgili herhangi bir gelişme olmadı. Menajerim transferimle ilgileniyor" dedi.
Milli Takım yetkililerinin de kendisini takip ettiğini açıklayan Süleyman Koç, "Türk Milli Takımı'nın beni izlediğini biliyorum. Fakat şuana kadar herhangi bir girişimleri olmadı. Ben Almanya Milli Takımı'nda oynamak istemem. Tercihim Türk Milli Takımı'nda forma giymek" dedi.