comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Matteo Darmian için Bayern ve Barça ile yarışıyor

02 Haziran 2015, Salı 09:50
Galatasaray, Matteo Darmian için Bayern ve Barça ile yarışıyor

Gelecek sezonun transfer planlaması çerçevesinde arayışlara başlayan Galatasaray, sağ bek için iki ismi gündeme aldı.

Geçen sezon Tarık Çamdal, Veysel Sarı, Salih Dursun hamleleriyle sağ bek sorununu çözmeye çalışan Galatasaray, en sonunda bu sezonun ortasında Sabri Sarıoğlu'nu affedip onu ilk 11'e monte etti. Fakat görünen o ki sarı kırmızılı ekip o bölgeye bir takviye yapmaya hazırlanıyor.

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın gündeminde Torino'nun 25 yaşındaki sağ beki Matteo Darmian ile sezonu Fiorentina'da kiralık olarak geçiren Micah Richards bulunuyor. İki isim geçtiğimiz dönemlerde de Galatasaray'ın gündemine gelmiş fakat sarı kırmızılı ekip genelde yerli futbolculara yönelmişti.
Bu isimlerden Darmian'in Torino ile olan sözleşmesi 2017 yılında sona eriyor. İtalyan oyuncunun peşinde Bayern Münih ve Barcelona gibi takımların bulunması Galatasaray'ın işini zorlaştıracak. Ayrıca Torino ekibi onun için 15 milyon euroluk bir bonservis ücreti belirlemiş durumda.

Micah Richards'ta ise durum biraz farklı. Galatasaray, Manchester City ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki İngiliz sağ bek için herhangi bir bonservis ücreti ödemek zorunda değil.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!