comScore

Galatasaray Galatasaray

Ali Dürüst: "Mesajı aldık, istifa ettik"

01 Haziran 2015, Pazartesi 23:07
Ali Dürüst:

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat başkanlığında sportif A.Ş görevine getirilen ve şampiyonlukta pay sahibi olan Ali Dürüst açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da Duygun Yarsuvat döneminde Sportif A.Ş'nin başına getirilen ve kazanılan şampiyonlukta önemli bir paya sahip olan Ali Dürüst katıldığı canlı yayında yeni Başkan Dursun Özbek hakkında sert açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Dürüst'ün açıklamaları;
 
 
"Bizim görevimiz oraya çıkmak değil, orayı ayarlamaktır.Bizim bir kırgınlığımız ve kızgınlığımız yoktur; sahaya çıkmadığımız için.Ne ilk şampiyonluğum ne de son şampiyonluğum olacak.Galatasaraylı hiçbir yönetici beklenti içinde değildir.Ne ben, ne de Abdürrahim Bey.O gün alınmış bir karar vardı.Kupa törenine hiçbir yönetici ve başkan çıkmayacaktı.Bu işin kahramanları futbolculardır ve biz Hamza Hoca ve futbolcuların oraya çıkmasından gurur duyduk.Dün geceden sonra Dursun Özbek'le konuşmadım.Bu takımı şampiyon yapan futbolcular ve Hamza Hoca'dır. Ben bugün itibariyle istifamı verdim.Dün bizim almış olduğumuz mesaj, bizim bugün bu istifayı vermemiz gerektiğini gösterdi. Bizim kürsüde, kupa töreninde işimiz yok. Dursun Özbek'i sahnede görünce şaşkınlık yaşamadık fakat "keşke haberimiz olsaydı, birlikte çıksaydık sahneye." dedik.Zor bir şampiyonluk kazandık; hayırlı olsun.Bana soruyorsanız Sabri Galatasaray'da kalmalı fakat yeni yönetim nasıl bir karar verir bilmiyorum;biz gereken raporları verdikDursun Özbek görevimi devam ettirmemi isterse, kabul etmem.Şu anda yeni gelmiş bir yönetim var.Mühim olan bu üç sene Galatasaray'ın beşinci yıldıza yaklaşan sonuçlar alması.Her zaman Florya'ya ziyarete giderim.Yeni yönetimle bir şey görüşmedik. İnşallah bu şampiyonluk Galatasaray'a hayırlı olur."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!