comScore

Galatasaray Galatasaray

Abdurrahim Albayrak'ı küstürdüler

01 Haziran 2015, Pazartesi 11:37
Abdurrahim Albayrak'ı küstürdüler

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in talimatı gereği, TT Arena'daki şampiyonluk kutlamalarında sahaya hiçbir yönetici inmedi.

Futbolcuları bir an olsun yalnız bırakmayarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak bu karara çok üzüldü. Kutlamalarda hiç ortalarda görünmeyen Albayrak, cep telefonunu da kapattı.

Galatasaray'da yeni başkan seçilen Dursun Özbek, TT Arena'daki 20. şampiyonluk kutlamaları öncesi yönetim kurulundaki arkadaşlarına haber göndererek, "Bu şampiyonluk futbolcuların ve teknik heyetin eseridir. Bizden kimse aşağı inmeyecek" dedi. Özbek'in bu talimatına bütün yöneticiler uydu ve sahaya kimse inmedi.
Ancak, futbol takımından ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nden sorumlu yönetici olarak şampiyonlukta büyük emeği bulunan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın bu karara çok üzüldüğü öğrenildi.

Kutlamalar başladıktan sonra ortalarda hiç görünmeyen Albayrak, TT Arena'daki bir salonda yönetici arkadaşlarıyla sohbet etti.

ALBAYRAK: BU BENİM KADERİM
Cep telefonunu kapatarak dışarıdan hiç kimseyle görüşmeyen Abdurrahim Albayrak'ın, "Bu benim kaderim" dediği ifade edildi.

AYSAL DÖNEMİNDEKİ KUTLAMAYA DAVET EDİLMEMİŞTİ
Hatırlanacağı üzere eski başkan Ünal Aysal döneminde de aynı görevi üstlenip takımın lig şampiyonu olmasına büyük katkı yapan Albayrak, bütün yöneticilerin davet edildiği şampiyonluk kutlamalarına davet edilmemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!