comScore

Galatasaray Galatasaray

Sabri Sarıoğlu'ndan rakiplere gönderme

01 Haziran 2015, Pazartesi 09:18
Sabri Sarıoğlu'ndan rakiplere gönderme

19 yıldır Galatasaray'da bulunan Sabri Sarıoğlu, sözleşmesinin sona ermesini gündeme getirmediğini söyledi.

Sezona kadro dışı başlayan, yönetimin değişmesiyle takıma katılan Sabri Sarıoğlu, “Bazı takımlar aldıkları skorlarla, bazı takımlar da aldıkları kupalarla anılırlar” diyerek ezeli rakiplerine gönderme yaptı.
 
Kendilerinin her zaman kupalarla anılacağını dile getiren Sabri, “Türkiye'nin hep ilkleri başaran kulübüyüz. 3. yıldızı, 4. yıldızı ilk takan kulübüz. UEFA'yı alan, Süper Kupa'yı alan bir kulübüz. Ben maç kaybetmeye gerçekten üzülürüm ama sezon sonunda şampiyon olduysak önemsemem” ifadesini kullandı.
 
‘Demek ki iyiyim'
 
Sözleşmesinin 31 Mayıs'ta sona erdiğini ancak bunu dert etmediğini söyleyen sarı-kırmızılı oyuncu, “Mukavele yenileme konusu devre arasından beri 1-2 defa konuşuldu, sonrasında iptal oldu. Ne olduğunu anlamadım. Ben genelde sözleşme konuşmayı tercih etmedim. Bu biraz üzdü ama sonuçta ben Galatasaray'a mal olmuş bir oyuncuyum. Burada büyüdüm. 19. senemi yaşıyorum. Hep sabırlı oldum. Ben işimi yapayım, karşılığını görürüm dedim. Olmazsa da elveda deriz, öpüşüp koklaşarak ayrılırız” dedi.
 
Kendisi hakkında yapılan esprilere alıştığını, moralini bozmadığını dile getiren Sabri, “Beni öven insan mutlu ediyor. Eleştiren, dalga geçen insanlarda beni hırslandırıyor, bana daha çok faydaları var. 19 senenin 14 senesi A takımdayım ama devamlı oynayan bir Sabri var. Galatasaray'dan ne oyuncular geldi geçti. Ben hâlâ buradaysam demek ki iyi oyuncuyum” diye konuştu.
 
31'e dahi girmedim!
 
Altyapıdan yetişen oyuncuların en eskisinin kendisi olduğunu söyleyen Sabri, “2-3 ay önce Boliç'le bir restoranda karşılaştık, ‘Ne zaman bırakıyorsun?' dedi. Ben de ona, niye bırakıyorum? Yaşım 30... 31'de dahi girmedim dedim. O da, ‘Ben seni 36-37 biliyorum' diye cevap verdi. Tabii onunla da oynadım, ondan soruyor” dedi.
 
Meireles'in büyüklüğü
 
Fenerbahçe maçında atıştıkları Volkan Demirel ile barışmadıklarını dile getiren Sabri Sarıoğlu, “Bana yapılan bir saygısızlık vardı. Ertesi günkü açıklamaları tamamen suçlayıcıydı. Ben o yüzden hiç affetmedim, affetmeyeceğim. O maçta hatırlarsanız Meireles'te bir hareket yapmıştı. Bir hafta sonra beni arayıp özür diledi. Ben de gösterdiği bu büyüklüğü hiç unutmayacağım dedim” ifadesini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!