comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu: 'Bilal Kısa ile oturup görüşeceğiz'

01 Haziran 2015, Pazartesi 00:10
Hamza Hamzaoğlu: 'Bilal Kısa ile oturup görüşeceğiz'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, eski öğrencisi Bilal Kısa ile ilgilendiklerini söyledi.

Süper Lig 2014 - 2015 sezonu şampiyonu Galatasaray, kupasını Türk Telekom Arena'da düzenlenen törenle aldı. Törenin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hak ettikleri bir şampiyonluğu kutladıklarını belirtti.

Tecrübeli teknik adam, "Hayatımızın en güzel en mutlu anlarıydı. Tüm camiamıza hayırlı olsun. Dünyadaki bütün Galatasaraylılar bugün bizimle birlikte bu coşkuyu yaşadılar. Herkese hayırlı olsun. Biraz sonlara doğru buruldum. Bu şampiyonlukta bizlerin, oyuncuların, bütün çalışanların çok emeği var ama bizlere yardımcı olan Abdurrahim ve Ali ağabeyin en az bizler kadar ve bizlerden fazla emekleri var. Çünkü o dönemde büyük bir cesaret örneği gösterip beni göreve getirmek. Her yöneticinin yapacağı iş değildi. Ben Abdurrahim ve Ali ağabeye bir kez daha teşekkür ediyorum. Kupayla beraber onları sahaya alalım diye geldik ama bulamadık, dışarı çıkmışlar. İnşallah yarın hep beraber kupayla birlikte kutlarız. Ben onların da hakkını, payını, bu akşam biraz gaflete düştük bilmiyorum, unuttuk biraz onlara da o hakkı vermek lazım." diye konuştu.
'Neden yoklardı?' sorusuna ise Hamza hoca, "Programın akışı böyleydi. Biz onları sahaya alacaktık. Çünkü gece gündüz birlikte çalıştık. Çok emek verdiler. Onların da orada olması lazımdı. Coşkuya kaptırdık kendimizi. Bu konuda kızacaksınız ama bir özür daha dileyeceğim. Benim unutmamam lazımdı. Yol arkadaşlığı, kader arkadaşlığı yaptık. İnşallah kırılmamışlardır." diye cevap verdi.

Kendi sözleşmesi hakkında ise Hamzaoğlu, "Sözleşme ile ilgili en ufak bir şey düşünmedim. Çünkü bizim kulübümüz. Biz göreve her zaman hazırız. O yüzden hiç düşünmedim. Önümüzde kupa maçı var. İnşallah kupayı da alıp, iki kupayla bu seneyi kapatmak istiyoruz. Oyuncularımızla bu inançla. Herkes hazır, bütün oyuncularımız oynamak için hazır. Ondan sonra önümüzdeki yıl ile ilgili düşündüklerimizi, planladıklarımızı masaya serer, yol haritamızı belirleriz." yorumunda bulundu.

Muslera'nın milli takıma gidecek olması ve Bursaspor maçında forma giyemeyecek olması için ise başarılı teknik adam, "Uruguay Federasyonu ile yazıştık ama red cevabı geldik. Birkaç kez yazıştık hem de. Muslera kendisi de hocalarını aradı ama çok önemli bir turnuvaya hazırlanıyorlar diye izin vermediler. Bizim için Muslera çok önemli bir oyuncumuz ama ben öbür kalecilerimize de güveniyorum. Bizim için sorun olmaz. Çıkar yine maçımızı oynarız. Bu saatten sonra kimin oynayacağı çok önemli değil." diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'da forma giyen eski oyuncusu Bilal Kısa ile de ilgilendiklerini belirten Hamza Hamzaoğlu, "Bilal'ın kontratı bu sene bitti. Tabi ki düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Oturup konuşacağız, değerlendireceğiz. Henüz hiç kimseyle görüşme yapmadık. Kadromuzda görürsek seviniriz. İyi bir oyuncu ve bize katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!