comScore

Galatasaray Galatasaray

Hiddink'ten Sneijder'e şok cevap

27 Mayıs 2015, Çarşamba 11:24
Hiddink'ten Sneijder'e şok cevap

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile Galatasaraylı Wesley Sneijder arasında forma krizi patlak verdi.

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Galatasaray ile şampiyonluk sevinci yaşayan Wesley Sneijder'e ummadığı bir cevap verdi. Sarı-kırmızılıların 3 Haziran'da Bursaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçı, Portakallar'ın 5 Haziran'daki hazırlık maçının hemen iki gün öncesine denk gelmesi nedeniyle kriz yarattı. Milliyet'te yer alan habere göre, ABD ile oynayacakları maçın kadrosunda yer alan ancak kupa maçı nedeniyle hazırlıklara katılamayacak olan Sneijder'e hocası mesaj yolladı.

113 kez giydiği Hollanda Milli Takımı forması ile ülkesinde tarihin en çok milli olan ikinci ismi olan ve 130 kezle ilk sırada yer alan Edwin van der Sar'ı kovalayan 30 yaşındaki futbolcunun forma giyme isteğine hocasından beklemediği bir yanıt geldi. Rekora ulaşması için her maçın önemi olan, 1 dakika bile olsa forma giymeyi isteyen Wesley Sneijder'in, “Forma giymem gerek çünkü rekoru istiyorum” sözlerine Hiddink, “Sana bu konuda garanti veremem. Önce kupa finalinden nasıl geleceksin bir ona bakalım” şeklinde yanıt verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!