comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan İbrahimovic'e 10 milyon Euro

27 Mayıs 2015, Çarşamba 10:05
Galatasaray'dan İbrahimovic'e 10 milyon Euro

Galatasaray'da büyük operasyon. 20. lig şampiyonluğunu ilan eden Aslan, bir yandan zaferini kutlarken, diğer taraftan da transfer çalışmaları için yoğun şekilde çalışıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Zlatan Ibrahimovic'i bitirmek için harekete geçti.

Galatasaray'ın Zlatan Ibrahimovic sevdası bitmek bilmiyor. Öyle ki 40 gün 40 gece sürecek şampiyonluk kutlamalarının startını daha yeni veren Cimbom'un aklı İsveçli yıldızda. Kongre sürecinde PSG'De forma giyen oyuncu ile irtibata geçen Dursun Özbek, başkan seçilmesinin ardından şampiyonluğunda gelmesiyle tamamen bu operasyona yöneldi. Özbek ve kurmayları, sarı-kırmızılı camianın dört gözle beklediği dünyaca ünlü yıldızı getirmek için. yeniden kolları sıvadı.

Fransız Kulübü ile olan sözleşmesinde 1 yılı kalan Ibra için “Kolaylık yaparız” sözü üzerinden hareket eden yönetim, yıldız futbolcuyla temaslarını hızlandırdı. Pazarlıklar kaldığı yerden yeniden başladı.
Cimbom, Zlatan'a sezon başına 10 milyon Euro teklif ediyor. Trabzonspor forması giyen Erkan Zengin'e Galatasaray ile görüştüğünü itiraf eden Zlatan, 12 milyon Euro istiyor. Sponsorlarla görüşen Aslan, bu transfer için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!