comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'daAhmet Özdoğan ile Hamdi Yasaman işbirliği içerisinde

22 Mayıs 2015, Cuma 09:52
Galatasaray'daAhmet Özdoğan ile Hamdi Yasaman işbirliği içerisinde

Galatasaray'ın başkan adaylarından Ahmet Özdoğan'ın Hamdi Yasaman ile işbirliğine giriştiği iddia edildi.

Galatasaray'da başkanlık seçimine günler kala sürpriz ittifaklar gündeme gelmeye başladı. Son ve belki de en sürpriz ittifak ise Ahmet Özdoğan ile Hamdi Yasaman arasında kurulan oldu.

Aday olduğu ilk günden bu yana Sportif AŞ'nin başına bir profesyonel atayacağı yönünde açıklamalar yapan Özdoğan'ın bu görev için Yasaman'a teklif götürdüğü bildirildi. Yasaman'ın bu teklifi kabul ettiği, İnan Kıraç ve Ünal Aysal'la da görüşerek seçimde Özdoğan'a destek olmalarını istediği öğrenildi. Fakat ne Aysal'ın ne de Kıraç'ın bu öneriye olumlu yaklaşmadığı bildirildi.
Kıran'ı şok eden cevap!

Galatasaray'da başkan adaylarından Turgay Kıran'ın ortaya attığı iddialar herkesi şaşırtıyor. Daha önce Ali Dürüst'le çalışacağını açıklayan Kıran, bu kez de Adnan Öztürk'ü CEO olarak Sportif AŞ'nin başına getireceğini iddia etti. Kıran'ın kendisi ile ilgili tasarrufuna Dürüst daha önce, "ben yeni dönemde olmayacağımı söyledim" diyerek cevap vermişti. Bu kez de Öztürk, "eğer bir görev alacak olsaydım, başkan adaylığından vazgeçmezdim" diye konuştu.

Sezon sonunu göremez!

Hafta sonunda yapılacak olan seçimde Dursun Özbek adının öne çıkması diğer adayları rahatsız etmeye başladı. Özdoğan'ın son anda seçimden çekilmesinin bile gündeme geldiği bildirildi. Hatta Özdoğan ile Turgay Kıran'ın güçbirliği yapmalarının da konuşulduğu iddialar arasında. Fakat camiada en fazla konuşulan konu ise Özbek'in de aynen Duygun Yarsuvat gibi "emanetçi" başkan olacağı iddiası. Özellikle yönetim kurulunu oluşturduğu isimlerin Galatasaray'a herhangi bir hizmet sunamayacağını iddia eden isimler, en erken Ekim ayında, olmazsa gelecek yıl Şubat'ta bir seçim bekliyorlar. Camianın ortak kanısı Özbek'in, başkan olarak gelecek sezonu bitiremeyecek olması.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!