comScore

Galatasaray Galatasaray

MHK Başkanı'nın Hüseyin Göçek ile ilgili büyük çelişkisi

21 Mayıs 2015, Perşembe 20:45
MHK Başkanı'nın Hüseyin Göçek ile ilgili büyük çelişkisi

"Hüseyin Göçek derbi maçını yönetmeyi hak eden bir arkadaşımız." açıklaması yapan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, 2012 yılında "Hüseyin Göçek derbi hakemi değil" demişti.

FutbolArena - MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, derbi maçına tepki çeken Hüseyin Göçek ataması sonrası "Hüseyin Göçek derbi maçını yönetmeyi hak eden bir arkadaşımız." açıklaması yapsa da ortaya çıkan bir konuşması ile büyük br çelişkiye imza attı.

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu 2012 yılında henüz MHK Başkanı değilken "Hüseyin Göçek derbi hakemi değil." yorumunu yapmıştı.
İşte 2012 yılındaki o açıklama:

"Dünyada ve Avrupa'da derbileri belli hakemler yönetir. Bunun da kuralı budur. MHK'da görevli arkadaşlar da bu tip maçları en az hatayla atlatacak hakemleri atamak zorundadır. Hüseyin Göçek, bazı maçlarda bu psikolojiyi, atmosferi koklamadan kuralları uygulamaya çalışmıştır. Bizim tabirle maça çomak sokmuştur. Bu nedenle de Hüseyin Göçek'in derbi hakemi olmadığı görüşündeyim. Hüseyin Göçek maalesef bu tip maçlarda kuralı uygulayayım diye bazı hatalar ve davranışlar içinde bulunuyor. Hakem bu tip veya bütün maçlarda biraz psikolog olacak. Dünyada da bakın en iyi hakemler bunu yaşayanlardır."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!