comScore

Galatasaray Galatasaray

Abdurrahim Albayrak'tan servis

16 Mayıs 2015, Cumartesi 20:30
Abdurrahim Albayrak'tan servis

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray, son oynanan Mersin İdmanyurdu maçının kadrosundan 2 değişiklikle sahaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray, son oynanan Mersin İdmanyurdu maçının kadrosundan 2 değişiklikle sahaya çıktı.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında forma giyen Fernando Muslera ve Emre Çolak, Gençlerbirliği karşısında sahada yer almadı. Muslera, sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu maçta forma giyemezken, Mersin İdmanyurdu maçında oyundan alınması nedeniyle teknik direktör Hamzaoğlu'na tepki gösteren Emre'nin de kadroda bulunmaması dikkati çekti. 

Gençlerbirliği karşısında Muslera'nın yerine Sinan Bolat, Emre Çolak'ın yerine ise Umut Bulut forma giydi.

- Hamit Altıntop 4 hafta sonra kadroda

Sakatlığı düzelen Hamit Altıntop, 4 haftalık aradan sonra yeniden 18 kişilik maç kadrosuna girdi.

Ligin 27. haftasındaki Trabzonspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Hamit, Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında takımdan uzak kalırken, Gençlerbirliği karşılaşmasının yedekleri arasında kendisine yer buldu.

- Kaleyi Sinan Bolat korudu

Ligde son oynanılan Mersin İdmanyurdu maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Fernando Muslera'nın yokluğunda kaleyi Sinan Bolat korudu.

Galatasaray'ın bu sezon oynadığı 31 lig maçında da 90 dakikada sahada kalan Muslera, ilk kez bu kulvarda maç kaçırırken, Sinan Bolat ise ilk kez ligde kaleye geçmiş oldu.

- Albayrak'tan taraftarlara servis

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı taraftarların maçı izlemeye daha rahat bir şekilde gelebilmeleri için kendisine ait şirketin araçlarıyla servis hizmeti verdi.

Albayrak'ın şirketine ait araçlar, Bakırköy, Mecidiyeköy ve Seyrentepe'den stada servis yaparak taraftarları taşıdı. 

Özellikle Seyrantepe'den stada gelen metronun uzun süredir çalışmaması nedeniyle sıkıntı yaşanırken, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan Gençlerbirliği karşılaşmasına taraftarların ilgi göstermesi için böyle bir uygulamaya gidildi.

- Maça büyük ilgi

Spor Toto Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde bulunan Galatasaray'ın taraftarları, Gençlerbirliği karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi.

Sezon içinde Türk Telekom Arena'yı doldurmakta sıkıntı çeken sarı-kırmızılıların Gençlerbirliği ile oynadığı maçta, stadı büyük ölçüde dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdiler.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!