comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek: Şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladık

15 Mayıs 2015, Cuma 14:50
Dursun Özbek: Şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladık

Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Dursun Özbek, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın berabere kalmasının ardından büyük bir avantaj yakaladıklarını, ancak şampiyonluğu garantileyene kadar aynı ciddi şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Yönetim olarak bu sezon sonunda şampiyonluğa kenetlendiklerini kaydeden Özbek, "Çarşamba ve Perşembe günkü maçların neticesinden sonra Galatasaray büyük bir avantaj yakaladı. Yönetim olarak sadece bu avantaja değil şampiyonluk için kenetlendik. Şampiyon olabilmek için büyük çaba harcıyorsunuz. Şampiyonluğu garantileyene kadar son dakikaya kadar disiplinimizi bozmayacağımız, rahatlama yok. Son saniyeye kadar aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yarın akşamki Gençlerbirliği maçına da büyük önem verdiklerini ifade eden Dursun Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu maçı kazanırsak tabiî ki avantajımız da artacak. Şampiyonluk sözü etmek için liglerin sonunu beklemek lazım. Gençlerbirliği maçını ciddiye alıyoruz. Hiçbir şeyi garanti görmüyorum. Çalışma tempomuzu bir diş daha sıkarak sürdüreceğiz."
YILDIZ OYUNCULAR GELECEK Mİ ?

Başkan seçilmesi halinde Galatasaray'a yıldız oyuncular gelip gelmeyeceği sorularına ise Dursun Özbek, "Biz şu anda bir şampiyonluk arifesindeyiz. Bu sene şampiyon olmak için çalışıyoruz. Dolayısıyla dördüncü yıldızın peşindeyiz. Hiçbir şekilde bu hedefimizden şaşma yok. Sadece şampiyon olmanın peşindeyiz. Bütün gücümüzle buraya odaklandık." cevabını verdi.

BAŞKANLIK YARIŞI

Sarı-kırmızılı camiadaki başkanlık yarışı ve kendisi hakkında söylenen "Adaylığını açıkladı. Dursun Özbek artık başkan oldu" yorumlarını ise Özbek, "Galatasaray'ın genel kurulu üç adaydan birisini seçecektir. Kimi seçeceği seçimden sonra belli olacaktır. Ben asla bu iş bitti gözüyle bakmıyorum. Ben genel kurulun onayını alana kadar projelerimi anlatmaya devam edeceğim. Genel kurulun oylarının ardından başkan oldum diyelim. Yüksek katılım olursa bu da yeni seçilecek başkana kuvvet verecektir." şeklinde değerlendirdi.
İnan Kıraç'ın kendisini desteklemesi ve diğer iki adayın "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!