comScore

Galatasaray Galatasaray

Gençlerbirliği maçında kale Sinan Bolat'ın

15 Mayıs 2015, Cuma 13:17
Gençlerbirliği maçında kale Sinan Bolat'ın

Kupa maçlarında da görev yapan Sinan Bolat, Muslera'nın yerine ilk 11'de oynayacak.

Muslera'nın kart cezalısı olması sebebiyle, yarınki Gençlerbirliği maçında kaleyi kimin koruyacağı tartışma konusu oldu. Ancak teknik ekibin herhangi bir tereddütü yok. Kupa maçlarında da görev yapan Sinan Bolat, Muslera'nın yerine ilk 11'de oynayacak. Eray ise kulübede oturacak. Kaleci antrenörleri, Sinan'ı psikolojik olarak mücadeleye hazırlıyor.
 
Kabir&Stancu tehlikesi
 
Gençlerbirliği, ligin en dinamik takımlarından biri. Özellikle hızlı hücumları, tam da Galatasaray'a ters gelen cinsten. Hâl böyleyken kalede Muslera'nın, savunmada da Chedjou'nun eksikliği derinden hissedilecek. Özellikle Stancu ve El Kabir'li hücum hattı, Gençler'in en önemli kozu. Kabir'in 12 lig maçında 4 gol, 8 asisti var. Stancu da 21 maçta 9 kez fileleri havalandırdı. Semih, Hakan Balta ve kaleci Sinan, bu ikiliyi durdurmaya çalışacak.

Biletler genel satışa çıktı
 
Galatasaray camiasında şampiyonluk sınavı gözüyle bakılan ve yarın TT Arena'da oynanacak Gençlerbirliği maçının biletleri dün itibariyle genel satışa sunuldu. Sarı-Kırmızılı taraftarların bu kez tribünleri doldurması bekleniyor. Bilet fiyatları 40 TL ile 300 TL arasında değişirken, satışların iyi gittiği belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!