comScore

Galatasaray Galatasaray

Yönetim futbolcuların hesabına 300 bin Dolar yatırdı

15 Mayıs 2015, Cuma 12:26
Yönetim futbolcuların hesabına 300 bin Dolar yatırdı

Galatasaray'da futbolcuların moralinin en üst seviyede tutulması için her şey yapılıyor.

Şampiyonluk için artık geri sayıma geçen Galatasaray'da bir de Fenerbahçe'nin K.Erciyes, Beşiktaş'ın da Akhisar'la berabere kalması keyifleri kat be kat arttırdı.
 
Sarı-Kırmızılılar, ciddi bir avantajı cebine koyarken, yönetim de futbolcuların moralini en yüksekte tutmak için adeta seferberlik ilan etti. Özellikle hem maddi hem de manevi olarak futbolcularla yakından ilgilenen başta Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst olmak üzere yönetimin yine büyük bir özveriye imza attıkları ortaya çıktı.
 
10 ile 15 bin Dolar arasında
 
Şampiyonluk için kesenin ağzını sonuna kadar açan ve kalan son 4 maçın her biri için özel prim uygulamasına geçen Sarı-Kırmızılı kurmaylar, Mersin deplasmanında alınan galibiyetin primlerini İstanbul'a döner dönmez hesaplara yatırdı. Albayrak ve Dürüst'ün çarşamba sabahı futbolcuların hesabına 300 bin dolar yatırdıkları öğrenildi. Oyunculara sahada kalma sürelerine göre 10 ila 15 bin dolar arasında prim dağıtıldığı belirtildi. Bu prim operasyonu, G.Birliği maçı öncesi de takıma büyük moral sağladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!