comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli: Galatasaray bile şuanki durumu beklemiyordu'

14 Mayıs 2015, Perşembe 23:20
Mustafa Denizli: Galatasaray bile şuanki durumu beklemiyordu'

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Lig Tv'nin yorumcularından Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın Akhisar ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından şampiyonluk yarşışına dair açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Lig Tv'nin yorumcularından Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın Akhisar ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın şuanki durumdan sonra şampiyonluğu vermeyeceğini söyleyen Denizli şu ifadeleri kullandı:

"Bir takım 1 gol atıp 7 puan kazanıyorsa dengeler değişir. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 3 puanlık farkı Galatasaray-Beşiktaş maçını kilit noktaya getiriyor. Galatasaray'ın şu anda çok büyük bir avantajı var. Bu yarışta her hafta lider değişirken, 31. haftada puan durumunun bu şekilde oluşacağını kimse tahmin etmiyordu. Galatasaray'ın avantajı gerçekten çok büyük ve bu saatten sonra da buradan vermeleri zor gözüküyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kayıplarını Galatasaray bile beklemiyordu. Ne olursa olsun iş hala bitmiş değil" sözlerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!