comScore

Galatasaray Galatasaray

Cimbom'da kupanın şifresi "minimum risk"

30 Nisan 2015, Perşembe 09:04
Cimbom'da kupanın şifresi

Ziraat Türkiye Kupası'nda korkulu rüya görmek istemeyen Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, bir kısmını dinlendirecek, ancak Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Melo, Aurelien Chedjou gibi isimleri sahaya sürecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalmak isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Medicana Sivasspor karşısında işi şansa bırakmayacak, minimum riskle sahaya çıkacak.

Kupa maçlarında genelde Sinan Bolat'ı kaleye koyan sarı-kırmızılıların teknik patronu, bu kez kaleyi Muslera'ya teslim edecek. Savunmada birçok maçta görev yapan Sabri ve Hakan Balta ikilisini dinlendirme kararı alan Hamzaoğlu, defansta, Tarık, Chedjou, Semih, Telles dörtlüsünü oynatacak. Hamza hocanın, sarı kart cezaları bulunan Melo ile Chedjou'yu, hafta sonu oynayamayacak olmaları nedeniyle bugünkü karşılaşmada sahaya süreceği ifade edildi.
Orta sahada Melo ile beraber Yekta veya Dzemaili ikilisini oynatacak olan Hamzaoğlu, önündeki üçlü hatta ise Bruma, Sneijder ve Yasin'i oynatacak. Lig maçındaki kadroda Emre Çolak'a şans tanıyan Hamza Hoca, forvette ise yine Burak - Umut ikilisiyle gol arayacağı ifade edildi.

Kupada randevu bugün Arena'da
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Medicana Sivasspor ile eşleşen Galatasaray, ilk maçını bugün kendi sahasında yapacak.

Türk Telekom Arena'da saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek. Müsabakayı atv naklen yayınlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!