comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu, Hamit'ten haber bekliyor

29 Nisan 2015, Çarşamba 14:58
Hamza Hamzaoğlu, Hamit'ten haber bekliyor

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor karşısında forma giyemeyen Hamit Altıntop'un Akhisar Belediyespor maçına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edilirken tecrübeli oyuncunun oynama ihtimalinin %50 olduğu belirtildi.

Hamit'in yoğun bir şekilde süren tedavi programının Cuma gününe kadar devam edeceği ve yapılacak test ve kontrollerin ardından Pazartesi günü sahada olup olmayacağına karar verileceği öğrenilirken her iki ihtimalin de eşit olduğu, durumunun tedaviye vereceği yanıta bağlı olduğu ifade edildi.
 
Melo'nun sarı kart cezası nedeniyle Akhisar Belediyespor maçında oynayamayacak olması Hamit'in maça yetişmesinin önemini iyice arttırırken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağlık ekibinden bu oyuncunun durumuyla ilgili sürekli rapor aldığı ve gidişata göre bu bölge için üzerinde durduğu alternatifleri değerlendireceği öğrenildi.
 
Akhisar Belediyespor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan bir başka oyuncu Chedjou'nun yerine Semih Kaya'ı görevlendirecek olan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Semih'i Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Sivasspor'la oynanacak maçta da oynatarak uzun süren sakatlığı sonrası maç eksiğini gidermeyi hedeflediği ifade edildi.
 
Melo'nun da Ziraat Türkiye Kupası maçında sahada olacağı vurgulanırken Hamzaoğlu'nun Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'la oynanacak karşılaşmada Yasin'e ilk 11'de şans vermeyi planladığı öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!