comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat selamlaşmadı

22 Nisan 2015, Çarşamba 11:17
Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat selamlaşmadı

Ünal Aysal ile Duygun Yarsuvat masaları oldukça yakın olmasına rağmen gece boyunca hiç selamlaşmayıp birbirlerini görmezden geldi.

1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği'nin Four Seasons Otelinde düzenlediği ‘Yılın En İyileri' gecesine Galatasaray kulübünün önemli isimleri katıldı.

Başkan Duygun Yarsuvat, 2.Başkan Hamdi Yasaman, Başkan Yardımcısı Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak, eski başkanlar Alp Yalman, Faruk Süren, Ünal Aysal, Ali Dürüst ile birlikte Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da geceye katılan isimlerdi.
Sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Ünal Aysal eşi Fani Aysal ile birlikte geceye katılırken Faruk Süren de Aysal'ın masasına oturdu.

Salona daha sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat gelirken, Yarsuvat, Aysal'ın hemen arkasındaki masaya oturdu. Yarsuvat'ın masasında Dursun Özbek ile Hamdi Yasaman yer aldı. Yasaman ve Özbek yakın mesafede oturan Ünal Aysal'a selam verip kendisi ile konuştu.  Ancak arka arkaya masalarda oturmalarına rağmen Ünal Aysal ile Duygun Yarsuvat gece boyunca hiç selamlaşmayıp birbirlerini görmezden geldi.

Enbe Orkestrası'nın da G.Saray'ın özel konuklarına konser verdiği gecede Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu yılın en başarılı spor adamı ödülünü aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!