comScore

Galatasaray Galatasaray

Ontivero siftah dedi

13 Nisan 2015, Pazartesi 14:12
Ontivero siftah dedi

Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda 2013-2014 sezonunun devre arasında Uruguay'ın Fenix takımından Galatasaray'a transfer olan Lucas Ontivero, kiralık olarak gittiği Budapeşte Honved'de ilk resmi maçına çıktı.

FutbolArena Dış Haberler - Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda 2013-2014 sezonunun devre arasında Uruguay'ın Fenix takımından Galatasaray'a transfer olan Lucas Ontivero, kiralık olarak gittiği Budapeşte Honved'de ilk resmi maçına çıktı.

Devre arasında kiralık olarak katıldığı Budapeşte Honved'de ilk 4 maçı sakatlığı sebebiyle kaçırırken, sonrasındaki Haladas maçında ilk kez kadroda kendine yer bulmasına karşın oynayamayan Lucas Ontivero ilk maçına takımının 1-1 berabere kaldığı Diosgyör mücadelesinde çıktı.60.dakikada Bratislav Punosevac'ın yerine oyuna dahil olan Lucas Ontivero, yarım saat sahada kaldığı karşılaşmada fazla varlık gösteremedi. 
ONTİVERO'YA 3 MAÇ CEZA!

Galatasaray'da hayalet adam olarak bilinen ve taraftar tarafından büyük tepki çeken Lucas Ontivero, Macaristan'da da rahat durmadı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Budapeşte Honved'in 27 Mart'ta Slovakya'nın FC FAC 1904 takımıyla oynanan hazırlık maçı sırasında Ontivero bir pozisyon sonrası rakibine tükürerek kırmızı kart gördü.Bu olayın ardından Macaristan Futbol Federasyonu Disiplin Kuruluna sevk edilen Ontivero'ya ceza geldi. Buna göre Ontivero, 3 uluslarası arası karşılaşmadan men edildi. 

Budapeşte Honved dönmesi önecsi son 2 sezonunu Gaziantepspor'da kiralık olarak geçiren Lucas Ontivero, toplamda 4 maçta forma giyebilmişti.

LİGİN EN DEĞERLİ İKİNCİ FUTBOLCUSU 

Bu arada Macaristan N1 Liginin 'Transfermrkt' sitesine göre yapılan araştırmada en değerli futbolcular sıralamasına Lucas Ontivero, 1.2 milyon Euro'luk değeriyle 1.3 milyon Euro'luk değere sahip olan Videoton'lu Nemanja Nikolic'in ardından 2.basamakya yer alıyor. Ontivero'yu 1.1 milyon Euro'luk değeriyle Ferencvaros'lu Lamah takip ediyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!