comScore

Galatasaray Galatasaray

Pandev ve Dzemaili bu kez yolcu

11 Nisan 2015, Cumartesi 14:40
Pandev ve Dzemaili bu kez yolcu

Galatasaray'ın, transferin son gününde Napoli'den kadrosuna kattığı Dzemaili ve Pandev ile yollar ayrılıyor.

Cesare Prandelli'nin Galatasaray'dan gidişinden sonra fazla forma şansı bulamayan Blerim Dzemaili ve Goran Pandev'e Serie A'dan bazı kulüplerin talip olduğu belirtildi. Pandev'i Genoa'nın istediği, Dzemaili için ise Fiorentina'nın beklemede olduğu ifade ediliyor. Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinden sonra kadroya girmekte zorlanan ikili menajerleri aracılığıyla Serie A'daki kulüpler ile görüşmelerine devam ediyor.
 
Dzemaili Galatasaray formasıyla ligde 10, kupada 3, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maça çıktı. Sarı kırmızılı takımda 1 gol kaydeden İsviçreli futbolcu, 7 sarı kart gördü. Ligin ilk yarısında İsviçre Milli Takımı'nda sakatlanan Dzemaili, uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.
 
Napoli'den büyük umutlarla transfer edilen Pandev ise genelde kupa maçlarında şans buldu. Deneyimli oyuncu Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 maçta oynayıp 7 gol kaydetti. Ligde ise yalnızca Eylül ayındaki Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında şans bulan Pandev, toplamda 27 dakika sahada kalabildi. Şampiyonlar Ligi'nde de 3 karşılaşmaya çıkan Pandev, gol atma başarısı gösteremedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!