comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal: 'Galatasaray'ın menfaatleri için çalıştım'

26 Mart 2015, Perşembe 08:28
Ünal Aysal: 'Galatasaray'ın menfaatleri için çalıştım'

Galatasaray'da Mali Genel Kurul'a iki gün kaldı. Herkesin merak ettiği konu Ünal Aysal'ın ibra edilip edilmeyeceği.

Galatasaray'da Mali Genel Kurul için geri sayım başladı.
 
Gündemdeki en önemli konu eski ve yeni yönetimin ibra edilip edilmeyecekleri. Cumartesi günü toplanacak olan genel kurul öncesi detaylara belli oluyor.
 
İbra konusunda mali genel kurul sırasında yapılacak sunun hayli önemli. Planlara göre ibra için iki yönetimin sunumunun birlikte gerçekleşmesi bekleniyor. Ancak üyelerin bu konudaki düşüncesi farklı. Üyeler, sunumların ayrı ayrı yapılmasını isteyecek. Durum böyle olursa da Sarı-Kırmızılılar'ın eski başkanı Ünal Aysal bir konuşma yapacak ve Galatasaray'daki başkanlığı süresince yaptığı icraatları tek tek anlatacak. Sonrasında da mevcut başkan Duygun Yarsuvat kürsüde kendi dönemini kapsayan faaliyetler hakkında üyeleri bilgilendirecek.
 
‘Öyle bir ihtimal yok'
 
Aysal, yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmelerde ibra edilmeme gibi bir ihtimali, kesinlikle düşünmediğini belirtiyor. Yeniden aday olması beklenmeyen Aysal, “Ben, görev sürem boyunca tüm mesaimi Galatasaray Spor Kulübü'nün menfaatleri için harcadım. Bu yüzden öyle bir durumla karşı karşıya kalacağım aklımın ucunden bile geçmiyor” diyerek mali genel kurul öncesi tavrını net bir biçimde ortaya koyuyor.
 
İkisi de hassas çalışıyor
 
Mali Genel Kurul, camia içinde de şu an gündemin en önemli maddesi. Bu yüzden son yılların en geniş katılımlı genel kurullarından birinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bu durum genel kurulu çok önemli kılıyor. Bu yüzden Sarı-Kırmızılılar'ın eski başkanı Ünal Aysal ve mevcut patron Duygun Yarsuvat, genel kurul için kusursuz bir sunum hazırlığında.
 
Adaylar açıklanacak
 
Camianın büyük önem verdiği ve çok geniş katılımın olması beklenen genel kurul aynı zamanda 23 Mayıs'ta yapılacak olan seçime de yön verecek. Çünkü Sarı-Kırmızılı kulübün başına geçmeyi planlayan adayların hemen hemen hepsi bu genel kurulda rengini belli edecek. Hatta adaylığını açıklayacak isimlerin de olduğu ifade ediliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!