comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamit Altıntop'un müthiş dönüşü

23 Mart 2015, Pazartesi 09:32
Hamit Altıntop'un müthiş dönüşü

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Melo'nun fıtık ameliyatı sonrası bel bağladığı Hamit Altıntop, Kasımpaşa maçında da sahanın ‘gizli kahraman'ıydı. Oynamadığı dönemde yıllık aldığı 3 milyon Euro tartışılan 32 yaşındaki yıldız, şimdilerde futboluyla konuşulur oldu.

Galatasaray'da Felipe Melo'nun sakatlığı sonrası formayı giyen Hamit Altıntop, artık futboluyla gündemde. Sarı-kırmızılı takımda son 1 senedir sakatlığından dolayı formasından uzak kalan, futbolundan çok aldığı parayla gündeme gelen milli futbolcu, Mancini ve Prandelli dönemlerinde 18 kişilik kadroya bile girmekte zorlanırken, Melo'nun sakatlığı yeniden doğuşu oldu. Brezilyalı futbolcunun bel fıtığı ameliyatı sonrası bulduğu forma şansını çok iyi değerlendiren Hamit, alternatifsiz olunan o bölgede Hamza Hamzaoğlu'nun adeta imdadına yetişti.
 
HIRSLI VE ÇALIŞKAN
 
G.Saray'ın son olarak 2-0 geriye düştüğü Kasımpaşa maçının 3-2'ye dönmesinde büyük pay sahibi olan, hemen hemen her maçta gizli kahraman haline dönüşen tecrübeli futbolcu, karşılaşma boyunca oyun disiplininden kopmadı; kritik hamlelerin altına imzasını attı. Saha içinde çalışkan ve hırslı bir kimliği olan, kritik pasları kesen Hamit, orta saha dışında savunmaya da yardımcı oldu; Selçuk İnan'ın skoru 2-1'e getiren golünde de pozisyonun hazırlayıcısı olurken, takımı ayakta tutan isim oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!