comScore

Galatasaray Galatasaray

Amrabat kardeşler milli takımda buluşacak

19 Mart 2015, Perşembe 11:21
Amrabat kardeşler milli takımda buluşacak

Profesyonelliğe yeni adım atan ve henüz sadece üç resmi maçta forma giyen Sofyan Amrabat, Fas Milli Takımı'na çağrıldı.

Fas Milli Takımı kadrosu açıklandı, kadroya bir değil iki Amrabat çağırıldı... Teknik Direktör Badou Zaki, Uruguay'a karşı oynayacakları hazırlık maçının aday kadrosunu açıkladı. Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'da forma giyen Nordin Amrabat listedeki isimler arasında yar aldı.
 
Ancak Fas teknik direktörü Zaki bir sürprize imza atarak Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat'ı da milli takıma davet etti. İlk profesyonel sözleşmesini bu sezon başında Utrecht ile imzalayan ve şu ana dek ligde üç maçta süre alan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu, jet hızıyla milli olma başarısına da ulaştı.
 
Hedefte Muslera var
 
Sofyan Amrabat'ın daha yeni profesyonelliğe adım atmış olmasına karşın anında milli takıma çağrılması Hollanda'da şaşkınlıkla karşılandı, geniş yankı buldu. Nordin Amrabat ise kararı memnuniyetle karşıladığını belirterek, "İspanya'da kardeşimin maçlarını televizyondan izliyorum. Oldukça iyi işler çıkarıyor. Onunla gurur duyuyorum" dedi. Abi kardeş Amrabatlar 28 Mart'ta Fernando Muslera'yı avlamaya çalışacaklar.   

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!