comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu: 'Hamit olağanüstü bir performans gösterdi'

27 Şubat 2015, Cuma 22:38
Hamza Hamzaoğlu: 'Hamit olağanüstü bir performans gösterdi'

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Erciyesspor maçı sonrası Hamit Altıntop olağanüsü bit performans olağanüstü gösterdi dedi.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

"Her şeyden önce galip geldiğimiz için mutluyuz. Güzel bir maç oldu. Her iki takım da kazanmak için her şeyini verdi. Onları da tebrik ediyorum. Golümüzden sonra bastırıp ikinciyi bulmak istiyorduk ama gol yedik. İkinci yarı aynı tempoda devam ettik. Çok güzel bir gol attık. Selçuk'un çok güzel ortası, Chedjou'nun güzel kafa vuruşu. Çalışılmış bir şeydi bu. O yüzden sevindim. Şimdi önümüzde Manisa maçı var. Önce ona odaklandık.
Koray'a başından beri güveniyoruz. Şimdi ona şans doğdu. Chedjou - Koray ikilisi daha sağlam geldi. İyi uyum sağladılar. Semih yavaş yavaş düzeliyor. Salı günü Manisa maçında da süre alacak. Fenerbahçe maçına Melo hariç tam kadro gitmeyi hedefliyoruz.

Hamit bugün olağanüstü bir performans gösterdi. Biz ondan bunu bekliyorduk ama bu kadar kısa sürede beklemiyorduk. Açıkları kapattı, oyunu geriden iyi kurdu. Melo da ameliyat olmasına rağmen soyunma odasına gelip takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı." ifadeleri kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!